.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Πρόσκληση από τον σύνδεσμο πολυτέκνων Παραμυθιάς προς τα μέλη του


Με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Γονέων Πολυτέκνων Παραμυθιάς καλεί τα μέλη του ώστε να παραβρεθούν στην τακτική γενική συνέλευση που θα γίνει το Σάββατο 21 Ιουνίου στις 9 το πρωί. Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η εξής:

11 Ιουλίου η επόμενη δόση των οικογενειακών επιδομάτων


Στις 11 Ιουλίου θα καταβληθεί η β' δόση του οικογενειακού επιδόματος, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο διοικητής του ΟΓΑ, Ξενοφώντας Βεργίνης.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο κ.Βεργίνης υποστήριξε ότι προαπαιτούμενο για την καταβολή του οικογενειακού επιδόματος, είναι οι

Αλλαγές στις λαϊκές αγορές και στο πλανόδιο εμπόριο


Τα δεδομένα για τις λαϊκές αγορές καθώς και στο πλανόδιο εμπόριο με τον νέο νόμο άλλαξαν και πλέον τον ανώτατο αριθμό αδειών τον καθορίζουν τα αρμόδια δημοτικά συμβούλια και εγκρίνονται από τον Περιφερειάρχη ενώ σημαντικές αλλαγές είχαμε και στο πλανόδιο αλλά και στάσιμο εμπόριο. Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου με ανακοίνωση της ενημερώνει τα μέλη της, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, για τα νέα δεδομένα. Η ανακοίνωση είναι η εξής:

.