.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

13 προσλήψεις στον δήμο Σουλίου


Ξεκινάνε από αύριο 18 Ιουλίου οι αιτήσεις για τις προσλήψεις ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, στον δήμο Σουλίου. Οι θέσεις που έχουν εγκριθεί είναι 13 και αφορούν στις παρακάτω θέσεις:

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων έργων  (διαμορφωτή γαιών-γκρέϊντερ),ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (τσάπας-JCB)ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Σαρώθρου),  ΔΕ Οδηγών  Φορτηγών, ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου),  ΥΕ Εργατών/τριών Καθαριότητας (συνοδοί απορριμματοφόρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η εξής:

Δημοπρασία για εκμίσθωση χώρου λειτουργίας μιας ψησταριάς στην εμποροπανήγυρη Γλυκής


Στις 28 Ιουλίου θα γίνει φανερή πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση 6 παραπηγμάτων για την λειτουργία μιας ψησταριάς στην Γλυκή για το διάστημα απο 11 έως 15 Αυγούστου. Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς καθορίζεται το ποσό των 2000 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ,ΣΤΗΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΗ ΣΤΑΝΗ ,ΣΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΚΙ,ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.

ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ,ΒΑΓΓΕΛΙΩ

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στην Ηγουμενίτσα



Η γνωστή ερμηνεύτρια Λόρνα παρουσιάζει μία μουσικοθεατρική παράσταση - αφιέρωμα στους διακεκριμένους συνεργάτες της ερμηνεύοντας τα πιο αγαπημένα τραγούδια τους. Ξεφυλλίζοντας επί σκηνής το λεύκωμα της μουσικής διαδρομής της μας παρασύρει με νοσταλγία και κέφι στη μαγεία των μεγάλων επιτυχιών του Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Χατζηνάσιου, Γιάννη Σπανού, Θανάση Πολυκανδριώτη, Αλέξη Παπαδημητρίου και άλλων σημαντικών ανθρώπων του ελληνικού πενταγράμμου που την ανέδειξαν και την καθιέρωσαν.

Μια παράσταση ερμηνευτική αλλά και

.