.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Τα συμπεράσματα από την συνάντηση για τα προβλήματα του αγροτικού κλάδου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιουλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουλίου, η προγραμματισμένη ανοιχτή συνάντηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κλάδος συνολικά καθώς και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων τους για τις επιδοτήσεις.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός από τη Δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους, περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι αγροκτηνοτροφικών συλλόγων, εκπρόσωποι της ΕΑΣ, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ καθώς και αγρότες.
Η Δήμαρχος Σουλίου συγκεντρώνοντας στο

13% φορολόγηση για τους αγρότες

Με συντελεστή 13% αντί 26% θα φορολογούνται από το πρώτο ευρώ οι αγρότες, σύμφωνα με ερμηνευτική εγκύκλιο που υπέγραψε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κα Κατερίνα Σαββαΐδου.
Ετσι θα ισχύει το ευνοϊκό σενάριο φορολόγησης κι όχι ο υψηλός συντελεστής 26% που ισχύει για τους υπόλοιπους επαγγελματίες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εγκύκλιο ο

Νεκροί πελαργοί στην Παραμυθιά

Νεκροί εντοπίστηκαν τις τελευταίες ημέρες δύο πελαργοί στην περιοχή της Παραμυθιάς. Οι πελαργοί βρέθηκαν νεκροί, στο ίδιο σημείο, κάτω από το Δημοτικό Σχολείο Βούλγαρη από ηλεκτροπληξία.
Τα πανέμορφα πτηνά, σήμα κατατεθέν για την περιοχή της Παραμυθιάς, είναι πλέον αντιμέτωπα με πολλούς κινδύνους.
Άλλωστε πριν από μερικές ημέρες άλλοι δύο

.