.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Δημοσιος Διαγωνισμος για την Αποκομιδη Απορριμματων για ΔΕ Περδικα και Συβοτα

skoypidia-019


Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε Δημόσιο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές  και με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στις τιμές του τιμολογίου της μελέτης, για την ανάθεση της εργασίας «Μεταφορά Απορριμμάτων  ΔΕ Συβότων  και ΔΕ Πέρδικας» σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 28/1980  «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών Ο.Τ.Α.».
Συγκεκριμένα η εργασία αφορά στην αποκομιδή και μεταφορά Απορριμμάτων από τις ΔΕ Συβότων  και ΔΕ Πέρδικας σε ΧΥΤΑ Καρβουναρίου.
 Η Συνολική Προϋπολογισθείσα ενδεικτική δαπάνη είναι

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ: υπόγεια συμφωνία αντοχής

Στις 9 Αυγούστου τα Υπόγεια Ρεύματα  ήταν στην Γλυκή για μια συναυλία, την οποία διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυκής – Ποταμιάς στα πλαίσια του ΑΧΕΡΩΝ 2014. Το περιοδικό STEP λίγες μέρες πριν την συναυλία μίλησε με το συγκρότημα. Πριν όμως πάμε στην συνέντευξη ας μάθουμε λίγα πράγματα για τα Υπόγεια Ρεύματα:



Σχηματίστηκαν το 1992 στην Αθήνα, όταν ο Κώστας Κοντοβάς πλήκτρα, ο Γρηγόρης Κλιούμης κιθάρα και φωνή, ο Γιάννης Κυριακός μπάσο, ο Δημήτρης Αργύρης κιθάρα και ο Παναγιώτης Μεταλληνός τύμπανα, βρέθηκαν στο ίδιο περιβάλλον, θέλησαν να δημιουργήσουν την "κοινή τους μουσική", τραγούδια που θα εκφράζουν (θεματικά και αισθητικά) τον καθένα τους. Από τότε πέρασαν  πάνω από 20 χρόνια και το συγκρότημα είχε 14 συνοδοιπόρους.
Σήμερα με ένα νέο μέλος και με διαφορετική, δυναμική διάθεση, μεταλλάσσουν όλες τις γνωστές τους επιτυχίες σε καινούργιες εκδοχές, ενώ παρουσιάζουν δείγμα από τα νέα τους τραγούδια. Με όχημα έναν πολύπλευρο electro ήχο και φλερτάροντας με το post rock, την pop, το drum'n'bass και την alternative κατεύθυνση, ανοίγονται σε μονοπάτια της reggae, του dubstep, ακόμα και του metal

Σε αυτά τα χρόνια συνεργάστηκαν με τους Γιώργο Νταλάρα, την Ελένη Τσαλιγοπούλου,  το Γιώργο Ανδρέου δίνοντας μαζί τους συναυλίες.   Διασκεύασαν  τη "Θαλασσογραφία" με ερμηνεύτρια την Ελένη Τσαλιγοπούλου σε δίσκο-αφιέρωμα στο Δ. Σαββόπουλο. Ακολουθεί η διασκευή του τραγουδιού "Μικρό" του Β. Γερμανού σε αντίστοιχο δίσκο και η διασκευή του "Εν κατακλείδι" σε αντίστοιχο δίσκο για την μνήμη του Π. Σιδηρόπουλου. Στην συνέχεια κάνουν μια μεγάλη συνάντηση: τη δισκογραφική δουλειά με τον Θάνο Μικρούτσικο «Τους έχω βαρεθεί», στην οποία παρουσιάζουν διασκευασμένα τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών (Β. Μαγιακόφσκι, Ν. Χιχμέτ, Μπ. Μπρεχτ, Γ. Ρίτσος, Α. Αλκαίος, Μ. Ελευθερίου, Μ. Αναγνωστάκης, Φρ. Βιγιόν, Κ. Τριπολίτης, Ν. Καββαδίας, Β. Μπίρμαν κ.ά.). Ακολουθούν περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με τον Θάνο Μικρούτσικο αλλά και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Κούτρας, ο Χρήστος Θηβαίος, κλπ.
Και ας πάμε στην συνέντευξη:

Την Κυριακή οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ Σ του ΦΟΠ

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΟΠ, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου.
Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του ΦΟΠ από τις 10:00 μέχρι και τις 14:00
Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα

Η Δωδώνη σχεδιάζει την αύξηση αγοράς γάλακτος για τη νέα σεζόν

Σε ανακοίνωσή της η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη αναφέρει ότι με αφορμή την ολοκλήρωση της γαλακτοκομικής περιόδου, που για τη Δωδώνη παραδοσιακά κλείνει το Σεπτέμβριο, η εταιρεία έχει προμηθευτεί μέχρι σήμερα 53.000 τόνους γάλακτος από περίπου 5.000 παραγωγούς από όλη την Ήπειρο, εκ των οποίων το 30% πριμοδοτήθηκε με επιπλέον επίδομα ως επιβράβευση της άριστης ποιότητας γάλακτος που παρέδωσε στη γαλακτοβιομηχανία.Η εταιρεία αποδίδει μέγιστη σημασία στην ικανότητα να προμηθεύεται το καλύτερο γάλα στην Ελλάδα, δεδομένου ότι αυτός είναι ο κεντρικός πυλώνας διατήρησης της

.