.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Διακοπή ρεύματος

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/09/2014 στην τοπική κοινότητα Σκανδάλου και στην Παραμυθιά (οικισμός Αγ. Δονάτου & στην περιοχή Πέσιμο) από 09:00 έως 14:15 λόγω απαραίτητων προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στα δίκτυα (ενίσχυση - αναβάθμιση).
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει

Εκδηλώσεις μνήμης για τους 49 Πρόκριτους



Εις μνήμη των εκτελεσθέντων 49 προκρίτων από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής (29-9-43) ο δήμος Σουλίου έχει προγραμματίσει μια σειρά από εκδηλώσεις οι οποίες θα κορυφωθούν στις 29 Σεπτεμβρίου. 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει λαμπαδηδρομία, τουρνουά μπάσκετ, μουσική εκδήλωση στο "θεατράκι", περιδιάβαση κρουστών στην πόλη της Παραμυθιάς και θα ολοκληρωθεί με την τέλεση Αρχιερατικού μνημοσύνου στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου, την πομπή προς το μνημείο Πεσόντων και επιμνημόσυνο Αρχιερατικό Τρισάγιο, Χαιρετισμό της δημάρχου Σταυρούλας Μπραϊμη Μπότση, ομιλία του φιλόλογου Μιχ. Παντούλα, κατάθεση στεφάνων.
Το πρόγραμμα αναλυτικά: 

Αντικατάσταση παιδικών χαρών στον δήμο Σουλίου

    Με αφορμή την αντικατάσταση των παλιών οργάνων στην παιδική χαρά στην Παραμυθιά με νέα όργανα ο δήμος ΣΟυλίου έβγαλε ανακοίνωση ώστε να ενημερώσει τους πολίτες να μην εισέλθουν στον χώρο για λόγους ασφαλείας, Η ανακοίνωση αναλυτικά είναι:
    "Ο Δήμος Σουλίου από πρόγραμμα του «ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ» εκτελεί στην παρούσα χρονική περίοδο έργο με τίτλο «Αντικατάσταση - Προμήθεια νέου εξοπλισμού παιδικών χαρών Δήμου Σουλίου» συνολικού προϋπολογισμού 229.000,00€.
    Παρουσιάζονται

.