.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Nέες εστίες καταρροϊκού πυρετού στην Ήπειρο

Έξαρση του καταρροϊκού πυρετού σε περιοχές της Ηπείρου, διαπιστώνεται το τελευταίο διάστημα, που υποβοηθείται από την αλλαγή των καιρικών συνθηκών.

Παράλληλα από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου άρχισε η  
καταγραφή  των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, οι οποίες έχουν προμηθευτεί εντομοαπωθητικά σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις,  προκειμένου να τους καταβληθεί αποζημίωση  από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης,  η Περιφέρεια είναι σε συνεχή επαφή με το Υπουργείο και τις άλλες Περιφέρειες. "Ο καταρροϊκός πυρετός στην Ελλάδα είναι μια πανδημία και προβλήματα υπάρχουν από το ένα άκρο στo άλλο. Η ασθένεια δεν υπήρχε μέχρι πρόσφατα στην Ελλάδα, αλλά ήταν γνωστή σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία και η Γαλλία.  'Έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε", τόνισε.

Ο Περιφερειάρχης επεσήμανε ότι η

Στην Οσδίνα ο υφυπουργός Αντώνης Μπέζας και η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση


      Ο υφυπουργός Εργασίας, κοινωνικής ασφάλισης και Πρόνοιας Αντώνης Μπέζας, η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση με τον Αντιδήμαρχο κ. Φράγκο βρέθηκαν την Παρασκευή στην Οσδίνα (Πέντε Εκκλησιές) όπου έγινε ενδελεχής ενημέρωση από την προϊσταμένη της 8η Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων κ. Παπαδοπούλου και τους συνεργάτες της για την εξέλιξη του έργου. Η ικανοποίηση και η χαρά ήταν πολύ μεγάλη για την πορεία των εργασιών και υπήρξε δέσμευση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την βελτίωση της προσβασιμότητας στο χώρο.
    Στη βραχώδη ράχη Παλιοχώρα, σε φυσικά

Oι πίνακες με τα αποτελέσματα για το ΙΕΚ Ηγουμενίτσας

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων σπουδαστών των ΙΕΚ στην Ηγουμενίτσα.
Οι υποψήφιοι που απέκτησαν δικαίωμα εγγραφής, σύμφωνα με τις ονομαστικές καταστάσεις που έχουν αναρτηθεί, παρακαλούνται να προσέλθουν απαραιτήτως από την Παρασκευή 19/9/2014 μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου 2014, στα αντίστοιχα ΔΙΕΚ για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής. 
Η παραπάνω καταληκτική ημερομηνία οριστικοποίησης της εγγραφής είναι ΚΡΙΣΙΜΗ ειδικά για το ΙΕΚ Ηγουμενίτσας, καθώς υπάρχει μεγάλο πλήθος επιλαχόντων υποψηφίων, η διαχείριση των οποίων θα γίνει από τη ΓΓΔΒΜ. 
 
Οι υποψήφιοι που απέκτησαν δικαίωμα εγγραφής σύμφωνα με τις ονομαστικές καταστάσεις που έχουν αναρτηθεί, και δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής.Κατά την προσέλευσή τους στα κατά τόπους ΔΙΕΚ οι επιτυχόντες υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν:

.