.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Σοβαρό τροχαίο πριν λίγο στον Βασιλικό Ηγουμενίτσας

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ του Σαββάτου κοντά στη διασταύρωση του Βασιλικού με την Εγνατία Οδό.


ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα, πίσω από αγροτικό, το οποίο μετέφερε ξύλα.


Από την σφοδρή σύγκρουση το αγροτικό όχημα ντελαπάρισε και βρέθηκε σε

Νίκη για το Σούλι Παραμυθιάς, ήττα για την Δόξα Γαρδικίου

Σήμερα έγιναν οι 4 αγώνες της 6ης αγωνιστικής της Α΄κατηγορίας με το Σούλι Παραμυθιάς να πετυχαίνει μεγάλη νίκη με 4-0 απέναντι στον Άρη Πέρδικας, ενώ η Δόξα Γαρδικίου έχασε στην έδρα της με 1-2 από τον Θύαμη Καστρίου. Έτσι στην πρώτη θέση παρέμεινε ο Θύαμις Καστρίου με 18 βαθμούς, έχοντας προς το παρών το απόλυτο.
Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες:

Συμπλοκή μεταξύ κακοποιών και κατοίκων στο χωριό Σμέρτο Φιλιατών

Συμπλοκή μεταξύ αλβανών κακοποιών και κατοίκων στο χωριό Σμέρτο Φιλιατών, έγινε στις το πρωί , με αποτέλεσμα ένας 16χρονος και ένας 70χρονος να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο Φιλιατών.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων στο Σμέρτο, ο εφιάλτης ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί, όταν μία 26χρονη γυναίκα που

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα (Πρόγραμμα ταινιών)

Με ιστορία 37 διοργανώσεων στην έδρα του και με διεθνή αέρα, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας επισκέπτεται για πρώτη φόρα την πόλη της Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο του μεγάλου ταξιδιού του σε πολυάριθμους σταθμούς ανά την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Την Παρασκευή 21/11 και το Σάββατο 22/11/2014 θα προβληθούν στο χώρο του Κέντρου Πολιτιστικών και Κοινωνικών Δομών Δήμου Ηγουμενίτσας (Παλιά Μαθητική Εστία) οι βραβευμένες ταινίες του φετινού ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος. Οι προβολές ξεκινούν στις 20:00 και

.