.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Συγκλονιστικό βίντεο από το εσωτερικό του «Norman Atlantic»

Η επιχείρηση διάσωσης των επιβατών στο «Norman Atlantic» συνεχίζεται με τα σωστικά συνεργεία να παραλαμβάνουν συνεχώς ανθρώπους.
Μάλιστα, πριν από λίγο το ιταλικό site «tv.ilfattoquotidiano.it» μετέδωσε βίντεο

Δυστυχώς ένας νεκρός στο «Norman Atlantic» - Από την Πάργα(Βίντεο από την διάσωση)

Update 20.15
Ο νεκρός είναι Έλληνας, αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. Το όνομα του θύματος είναι Γιώργος Ντούλης, από την Πάργα Πρέβεζας.

Το ελληνικό υπουργείο ναυτιλίας επιβεβαίωσε την είδηση για νεκρό στο πλοίο Norman Atlantic που νωρίτερα είχε μεταδώσει η ιταλική Corriere della Sera.

Ο νεκρός βρέθηκε ανάμεσα στους επιβαίνοντες του πλοίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως  πρόκειται για άντρα, του οποίου όμως τα στοιχεία δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άντρας έχασε την ζωή και

Οι πρώτοι 28 διασωθέντες Έλληνες

Το Λιμενικό ανακοίνωσε τα ονόματα 28 Ελλήνων που απεγκλωβίστηκαν από το φλεγόμενο Norman Atlantic ενώ σε εξέλιξη και υπό αντίξοες συνθήκες βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης.

Από αυτούς, 25 έχουν μεταφερθεί στο πλοίο Spirit of Piraeus και τρεις στην πόλη Λέτσε της Ιταλίας.


ΛΙΣΤΑ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ "SPIRIT OF PIRΑEUS":
  • 1. Πατούνας Νίκος
  • 2. Πατούνα Αλεξάνδρα
  • 3. Πατούνας Γιάννης
  • 4. Βραβορίτη Ματίνα

Ο Άγιος Βασίλης στο Καμίνι

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, την Τετάρτη31/12/2014 στις 6 το απόγευμα ο πολιτιστικός σύλλογος Ζερβοχωρίου θα διοργανώσει μια εκδήλωση στην οποία ο Άγιος Βασίλης θα

Ώρες αγωνίας για 466 επιβαίνοντες φλεγόμενου πλοίου κοντά στην Ηγουμενίτσα

Πυρκαγιά υπό αδιευκρίνιστη αιτία, εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Νorman Αtlantic, με σημαία Ιταλίας, ενώ αυτό έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 32 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά των Οθωνών με προορισμό την Αγκόνα.


Φωτια Νόρμαν Ατλάντικ από realmedialive Στο πλοίο που είχε αναχωρήσει στις 5:30 το απόγευμα από την Πάτρα με προορισμό την Ιταλία μέσω Ηγουμενίτσας, επιβαίνουν 411 επιβάτες, 222 οχήματα και 55 άτομα πλήρωμα.
Σύμφωνα με

.