.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Το βήμα των προέδρων. Σπυρίδων Μούσιος: "Αγώνας για την εξασφάλιση ποιότητας ζωής"

Το περιοδικό Step συνάντησε τον πρόεδρο της Κρυσταλλοπηγής, Σπύριδων Μούσιο, ο οποίος μας μίλησε για το όραμα του για τον τόπο αλλά και για τα προβλήματα του χωριού του.
"Η αγάπη μου για τον τόπο καθώς και η ανάγκη να βελτιώσω τις συνθήκες διαβίωσης μου και των συμπολιτών μου με οδήγησε να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά. Αρχικά μέσω του Εκπολιτιστικού Συλλόγου και τώρα ως
πρόεδρος της Κρυσταλλοπηγής αγωνίστηκα και θα αγωνιστώ με σκοπό το όραμα μου για τον τόπο να γίνει πραγματικότητα.
Συγκεκριμένα,
-Να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο οι πηγές του Κεφαλόβρυσου και να διαμορφωθεί ο γύρω χώρος ώστε να προσεγγίσει την αρχική του μορφή, οπότε το σημείο αυτό να λειτουργεί ως πάρκο αναψυχής για τους χωριανούς αλλά και για τους επισκέπτες.
-Να ολοκληρωθεί το αρδευτικό έργο και να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές που έχουν προκληθεί από τα συνεργεία κατασκευής του. Οι κατεστραμμένοι δρόμοι πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες.
-Να γίνει ηλεκτροδότηση και πεζοδρόμηση του κεντρικού (δημόσιου) δρόμου.
- Η αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης που πέρα από τις συχνές βλάβες είναι επικίνδυνο και για την υγεία των συγχωριανών μου.
-Η διαμόρφωση του χώρου της λίμνης σε σημείο να αποτελεί έναν υγροβιότοπο- αξιοθέατο που θα στολίζει όλη την περιοχή.
-Καθορισμός και διαμόρφωση των χώρων του Δημοτικού σχολείου με την δημιουργία χώρου άθλησης, όπως γήπεδα 5χ5, μπάσκετ κλπ για να μπορούν να αθλούνται οι νέοι της ευρύτερης περιοχής.

Για να τα πετύχουμε αυτά χρειάζεται αγώνας και βοήθεια και αυτήν την βοήθεια ζητάω από τον δήμο και την πολιτεία.

1 σχόλιο:

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.