.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΑΜΑΖΟΝΕΣ: Ομάδα στολίδι!

Μια ομάδα στολίδι υπάρχει στην Παραμυθιά, μια ομάδα πρωτοπόρος για όλη τη Θεσπρωτία, μια ομάδα τρυφερή, μια ομάδα με ήθος, μια ομάδα που χρειάζεται την στήριξη όλων μας. Οι Αμαζόνες.
Οι Αμαζόνες είναι η πρώτη ομάδα γυναικών στην Θεσπρωτία. Ιδρυτής της ομάδας είναι ο Σωτήρης Περετζούκας, ο οποίος ήταν επί 30 χρόνια διαιτητής και 20 χρόνια προπονητής σε Α΄και Β΄ κατηγορίας σε Ελλάδα και Γερμανία. Η αρχή έγινε το 2003 όταν είδε κάποια κορίτσια να παίζουν ποδόσφαιρο. Τότε, σε συνεργασία με άλλους γονείς συγκέντρωσε 40 κορίτσια και δημιούργησε μια ομάδα που έπαιζε σε διάφορα τουρνουά και φιλικά παιχνίδια. Μετά από 5 χρόνια αναγνωρίστηκε ο σύλλογος και συμμετείχε στο περιφερειακό πρωτάθλημα  Β΄Εθνικής κατηγορίας.
Την περίοδο 2010-2011 κατάφερε και βγήκε πρώτη στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με μόνο 2 γκολ παθητικό. Παρόλο που μετά τα μπαράζ ο νέος κανονισμός της ΕΠΟ έδινε στην ομάδα το δικαίωμα να συμμετέχει στην Β΄ Εθνική η ομάδα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στα έξοδα καθώς θα έπρεπε να μετακινηθεί σε Κρήτη, Αθήνα, Μακεδονία. Και το οικονομικό συνεχίζει να είναι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας.
Η ομάδα σε αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να αγαπηθεί από τον κόσμο και να κερδίσει τον σεβασμό από τις αντίπαλες ομάδες ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αγώνων. Την περίοδο 2008-2009 κατάκτησε το κύπελλο ήθους ανάμεσα σε 32 ομάδες καθώς
τερμάτισε το πρωτάθλημα χωρίς να δεχθεί ούτε μία κίτρινη ή κόκκινη κάρτα. Έτσι δόθηκαν μετάλλια ήθους στις ποδοσφαιρίστριες και τιμητική πλακέτα στον προπονητή Σωτήρη Περετζούκα.
Επίσης την περίοδο 2009-2010 δόθηκε στην ομάδα τιμητική πλακέτα από την ΕΠΣΘ αφού ήταν η πρώτη ιδρυθείσα γυναικεία ομάδα στο νομό Θεσπρωτίας.
Το κύπελλο ήθους το κατέκτησε ξανά στην περίοδο 2013-2014 καθώς ανάμεσα σε 32 ομάδες των 7 ομίλων της Γ΄ Εθνικής οι Αμαζόνες δεν δέχθηκαν ούτε μια κίτρινη ή κόκκινη κάρτα.
Η σημαντικότητα της ομάδας των Αμαζόνων προκύπτει και από τα εξής στοιχεία: 15 κορίτσια
μεταγράφηκαν σε άλλους συλλόγους, 18 κορίτσια επιλέχθηκαν για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και από αυτά τα 4 κλήθηκαν να παίξουν στην Εθνική,. Μέχρι τώρα από τι σύλλογο έχουν περάσει 130 κορίτσια ενώ αυτή την στιγμή είναι μια νεανική ομάδα με παίχτριες 9-24 χρονών.

ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Περίοδος 2014-2015
1       Μπέλλου Ελισάβετ
2       Κολιού Ελισάβετ
3       Κίτσου Αντιγόνη
4       Σερίφη Θεοδώρα
5       Γιαννακούλα Παναγιώτα
6       Ράδη Ελευθερία
7       Δημητρίου Νεφέλη
8       Ζώη Νεκταρία
9       Ζώη ΑΛεξάνδρα
1   Λαγούρη Κωνσταντίνα
1   Μπάτση Ιφιγένεια
1   Μπάτση Ανδριάνα
1   Κόκορη Κωνσταντίνα
1   Πάμπολλα Μαρίνα
1   Μούση Δήμητρα
1   Σπυρίδων Ελευθερία
1   Beleva Anabel
1   Λαμπρούση Παναγιώτα
1   Τσιώνη Αναστασία
2   Ράμμου Ειρήνη
2   Μαραζοπούλου Ιφιγένεια

 Προπονητές: Τσιώνης Σωτήριος (UEFA B), Περετζούκας Σωτήρης (UEFA B)


Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Περετζούκας Σωτήριος
Αντιπρόεδρος: Τακλάκογλου Φίλιππας
Γενικός Γραμματέας: Μούσης Σπύρος
Ταμίας: Τσιάκου Ελένη
Έφορος υλικού: Κάζη Μαρία
Γενικός αρχηγός: Γιαννακούλης Αθανάσιος
Υπεύθυνος δημ σχέσεων: Αναστασίου Ελένη
Μέλος: Κολιός Θωμάς
Μέλος: Μπινάτση Μαρία

 Περετζούκας Σωτήριος, πρόεδρος: Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, την Δήμαρχο Μπραϊμη Μπότση Σταυρούλα όπου για 2 έτη ήταν και Γενικός αρχηγός, τον Πρόεδρο της ΕΠΣΘ, τους χορηγούς Μπρέστα Α, Μούση Σπ., Κάτσιο Χρ., Ράμμου Ειρ., Δημητρίου Αν., Θωμάζο Σ., STATUS Διεθνές . Επίσης το ΔΣ ευχαριστεί το περιοδικό Step  για το αφιέρωμα στην ομάδα μας. Θέλω επίσης να τονίσω ότι η Παραμυθιά έχει όφελος από την ύπαρξη της γυναικείας ομάδας, η οποία ήταν πρωτοπόρος στον νομό μας, αλλά συμβάλει και στην διαφήμιση της πόλης είτε με τους εκτός έδρας αγώνες είτε ακόμη περισσότερο με τους εντός έδρας αφού έρχονται εδώ 40-50 άτομα για κάθε αγώνα. Αυτά τα άτομα είναι ο καλύτερος διαφημιστής της Παραμυθιάς.

Γιαννακούλης Θανάσης, Γενικός αρχηγός: Θέλω με μεγάλη μου χαρά να αναφερθώ στους ανθρώπους που ο καθένας ξεχωριστά έχει συμβάλλει ώστε να δημιουργηθεί ο Σύλλογος. Ένας από αυτούς είναι ο Σωτήρης Περετζούκας ο οποίος με την εμπειρία του, την ανοχή του, την αντοχή του και με την αγάπη του, πάντα αφιλοκερδώς, δημιούργησε αυτήν την ομάδα και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.