.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Κυπελλούχος το Σούλι Παραμυθιάς

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Σούλι Παραμυθιάς κερδίζει το κύπελλο της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Σε έναν αγώνα, στο στάδιο της Ηγουμενίτσας, όπου  είχε τον έλεγχο του αγώνα νίκησε με 2-1 τον Άρη Φιλιατών. Το Σούλι Παραμυθιάς προηγήθηκε στο 31΄λεπτό με κεφαλιά του Α. Γεωργίου. Ο Άρης Φιλιατών είχε την τύχη να ισοφαρίσει γρήγορα, μόλις 7 λεπτά αργότερα. Βέβαια το
γκολ δεν το έβαλε παίχτης του Άρη αλλά ο Σοφίας ο οποίος προσπάθησε από το σημείο του πέναλτι να διώξει την μπάλα αλλά κρέμασε τον τερματοφύλακα. 
Στο 77΄ το Σούλι Παραμυθιάς πέτυχε το δεύτερο γκολ με πλασέ του Γκέκα, ένα γκολ που έδωσε το κύπελλο στην ομάδα της Παραμυθιάς.
Από το 80΄ το Σούλι Παραμυθιάς έπαιξε με 10 παίχτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γ. Γεωργίου, ο οποίος είχε δεχθεί την πρώτη κάρτα 5 λεπτά νωρίτερα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.