.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

1η μέρα της 5ης Αλωνιάδας στο Σεβαστό (βίντεο και φωτογραφίες)


Χθες το βράδυ άνοιξε τις πύλες της η 5η Αλωνιάδα, ένας θεσμός στο Σεβαστό, με πλήθος κόσμου να δίνει βροντερό παρών σε μια ιδιαίτερη βραδιά. Γιατί πέρα από την αναπαράσταση του αλωνίσματος, που έχει πάντα το δικό του ενδιαφέρον καθώς μεταφέρει εικόνες του παρελθόντος στο παρών, η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε έναν μεγάλο καλλιτέχνη, όχι μόνο της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου, αλλά όλης της Ελλάδας, τον Στυλιανό Μπέλλο. Δεκάδες καλλιτέχνες ανέβηκαν στο πάλκο και τραγούδησαν τραγούδια προς τιμή του.
Ο Στυλιανός Μπέλλος τιμήθηκε για την προσφορά του, με την δήμαρχο Σουλίου να του παραδίδει ένα αναμνηστικό προς τιμήν του.
Στην πρώτη μέρα της Αλωνιάδας ήταν εκεί και επίσημοι όπως ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Σουλίου Δημήτρης Σακαρέλης, η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, αντιδήμαρχοι του δήμου Σουλίου, σύμβουλοι του δήμου Σουλίου κ.α.
Στο χορευτικό κομμάτι της εκδήλωσης συμμετείχε ο πολιτιστικός σύλλογος Παγκρατίου.
Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα σε βίντεο και φωτογραφίες:

ΒΙΝΤΕΟ



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.