.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Step, εξασφάλισε το μηνιαίο ραντεβού σου

Το περιοδικό Step μπορεί να είναι ένα περιοδικό ποικίλης ύλης όμως έχει και έντονο το τοπικό χαρακτήρα. Μέσα από τις σελίδες του αναδεικνύει τις φυσικές ομορφιές του τόπου, τα χωριά, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τα αρχαία μνημεία, τον πολιτισμό... ότι όμορφο έχουμε στον τόπο μας.
Αν πιστεύεις ότι αξίζει ο τόπος μας να έχει ένα τέτοιο περιοδικό, αν κατά
την γνώμη σου η ύπαρξη ενός τέτοιου περιοδικού αναβαθμίζει την περιοχή, αν θέλεις να αναδεικνύεται το χωριό σου, ο σύλλογος σου, η πολιτιστική σου δραστηριότητα, αν ένα τοπικό περιοδικό αυτής της μορφής αποτελεί ένα "κόσμημα" δώσε σήμερα κιόλας την ευκαιρία στην ύπαρξη του!!!!
Κάνε σήμερα μια ετήσια συνδρομή στο Step και εξασφάλισε το μηνιαίο ραντεβού σου με το περιοδικό.
Είτε ζεις στον τόπο που κυκλοφορεί το περιοδικό, είτε ζεις σε άλλο μέρος της Ελλάδας, είτε ζεις στο εξωτερικό, το περιοδικό μπορεί να έρθει κοντά σου.
Είτε είσαι μεμονωμένο άτομο, είτε είσαι σε κάποιο σύλλογο η συνδρομή σου στο περιοδικό είναι ζωτική.
Στηρίξτε το περιοδικό Step - κάντε μια συνδρομή.
Step, το περιοδικό που έχει γίνει η αγαπημένη μας μηνιαία συνήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.