.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Έκτακτο : Κλείνει επ΄ αόριστο το δημοτικό σχολείο στον Ξηρόλοφο του δήμου Σουλίου. Διαβάστε την απόφαση.

φωτό αρχείου: Ο αγιασμός μάλλον δεν βοήθησε
Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Stepperiodiko.blogspot.gr  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Αρχαίας Ελέας, στον Ξηρόλοφο, αποφάσισε σε σημερινή του έκτακτη συνέλευση, ομόφωνα, να προχωρήσουν στην αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα ζητώντας να λυθεί το πρόβλημα με την μεταφορά των παιδιών καθώς ο μέχρι τώρα τρόπος με το ένα λεωφορείο δεν εξυπηρετεί. Η αποχή είναι αορίστου χρόνου.
Στα πρακτικά της συνέλευσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αναφέρει:
"Ομόφωνα αποφασίσαμε από την Παρασκευή 18-12-2015 την επ΄ αόριστο αποχή των μαθητών μας από το σχολείο του Ξηρολόφου και ζητούμε την εκ νέου τροποποίηση της από 16-10-15 τροποποίησης για τους εξής λόγους:
Με την τροποποίηση που έγινε στις 16-10-15 για
την μεταφορά των μαθητών με ένα λεωφορείο από το ΚΤΕΛ δημιουργείται πρόβλημα προσέλευσης των μαθητών στο σχολικό κέντρο Ξηρολόφου στο προβλεπόμενο χρόνο (7.55-8.10) μιας και οι μαθητές προσέρχονται από εκ διαμέτρου αντίθετες περιοχές. (Ζερβοχώρι - Καρβουνάρι).
Επίσης λόγω της στενότητας του χρόνου δημιουργείται σοβαρό θέμα ασφαλούς μεταφοράς των μαθητών καθώς είναι αδύνατον να καλύψει σε λιγότερο από 15 λεπτά την διαδρομή Ξηρόλοφος - Καρβουνάρι - Ξηρόλοφος μαζί με τις απαραίτητες στάσεις για την επιβίβαση των μαθητών, καθώς αυτός είναι ο χρόνος που έχει στην διάθεση του το λεωφορείο, το οποίο ξεκινάει περίπου από τις 7.05 από το Ζερβοχώρι.
Με την αορίστου αποχή των μαθητών από τα μαθητικά τους καθήκοντα ζητούμε την άμεση τροποποίηση της υπάρχουσας σύμβασης και τον διαχωρισμό των δύο δρομολογίων (Ζερβοχώρι - Ξηρόλοφος και Καρβουνάρι - Ξηρόλοφος) που είναι εκ διαμέτρου αντίθετες κατευθύνσεις με δύο ξεχωριστά λεωφορεία, ένα για κάθε προορισμό.
Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση της περιφέρειας και την άμεση λύση στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι οι γονείς με την μεταφορά των μαθητών"
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.