.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Δείτε τα εκλογικά τμήματα του δήμου Σουλίου

Από τον δήμο Σουλίου ανακοινώθηκαν τα εκλογικά τμήματα για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.Ακολουθεί ο πίνακας:
56ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2001010).
Έδρα Γαρδίκι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Σχολικό Κέντρο Γαρδικίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Γαρδικίου Δημοτικής Ενότητας Αχέροντα του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ μέχρι και τον εκλογέα ΜΥΛΩΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ .
57ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2001010).
Έδρα Γαρδίκι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Σχολικό Κέντρο Γαρδικίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Γαρδικίου Δημοτικής Ενότητας Αχέροντα του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από τον εκλογέα ΝΑΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ μέχρι και την εκλογέα ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ.
58ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΛΥΚΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2001020).
Έδρα Γλυκή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Γλυκής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Γλυκής Δημοτικής Ενότητας Αχέροντα του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ μέχρι και τον εκλογέα ΚΩΣΤΑ ΧΡΗΣΤΟ .
59ο       Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΛΥΚΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2001020).
Έδρα Γλυκή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Γλυκής. Σ’ αυτό θα

.