.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Η πίτα των Αμαζόνων



Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Παραμυθιάς, οι Αμαζόνες, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Το παρών στην κοπή της πίτας έδωσαν εκτός από τα μέλη της ομάδας, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη,η δημοτική σύμβουλος Ντούκα Βασιλική καθώς και εκπρόσωποι του τοπικού ποδοσφαίρου.
Πριν την κοπή της πίτας ο πρόεδρος της ομάδας Σωτήρης Περετζούκας  έκανε μια μικρή ανασκόπηση και παρουσίαση της ομάδας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος είπε:
"Εκ μέρους του ΔΣ των Αμαζόνων Θεσπρωτίας θέλω να ευχαριστήσω για την παρουσία τους την δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, την δημοτική σύμβουλο Σουλίου Ντούκα Βασιλική, τον εκπρόσωπο του προέδρου κοινότητας Παραμυθιάς, την περιφερειακή σύμβουλο Αντιγόνη Φίλη, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσπρωτίας Ιωάννη Παππά, τον αρχιδιαιτητή Θεσπρωτίας Νικόλαο Αθανασίου, τα σωματεία ποδοσφαίρου Σούλι Παραμυθιάς, ΑΟ Προδρομίου, Θύελλα Γκρίκας Ψάκας".
Στην συνέχεια ο πρόεδρος κος Περετζούκας  Σωτήριος έκανε μια ενημέρωση για την ιστορία της ομάδας αναφέροντας ότι ήταν  η μοναδική ομάδα σε όλη την Ήπειρο το έτος 2008 όπου έπαιξε στην Β΄ εθνική κατηγορία, ότι υπάρχει μόνο μια γυναικεία ομάδα

.