.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Μόνο στην Ελλάδα έπεσε ο μισθός

Εurostat: Μειώθηκε κατά 14% ο ελάχιστος μισθός στην Ελλάδα
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ όπου ο ονομαστικός ακαθάριστος ελάχιστος μισθός μειώθηκε το 2015 σε σχέση με το 2008, από 794 σε 684 ευρώ, δηλαδή κατά -14%, σύμφωνα με στοιχεία της Εurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες «μνημονιακές» χώρες, στην Πορτογαλία ο ελάχιστος μισθός αυξήθηκε κατά 19% (από 497 σε 589 ευρώ) και στην Ιρλανδία παρέμεινε αμετάβλητος στα 1.462 ευρώ την ίδια περίοδο.
Σε Μονάδες Αγοραστικής Δύναμης η μείωση στη χώρα μας ήταν -12%, από 865 ΜΑΔ σε 764 ΜΑΔ όταν στη Γερμανία είναι 1.441 ΜΑΔ. Στην Πορτογαλία ο πραγματικός ελάχιστος μισθός σε ΜΑΔ αυξήθηκε κατά 21% και στην Ιρλανδία κατά 10%.
Στην ΕΕ σε ονομαστικούς όρους οι μεγαλύτερες αυξήσεις στον

Το πρόγραμμα της "Πίτας του Ηπειρώτη"


Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εκδήλωσης  ''Η Πίτα του Ηπειρώτη 2015'', η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015, μετά τις 10.00΄ το πρωί, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το πρόγραμμα αναλυτικά είναι:

Ημερίδα με θέμα "Κακοποίηση γυναικών" στο Καρκαμίσι

Ο δήμος Σουλίου σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ "Αρωγή", το "Βοήθεια στο σπίτι" και το Συμβουλευτικό Σταθμό Γυναικών Ιωαννίνων, με αφορμή την παγκόσμια μέρα της γυναίκας διοργανώνουν ημερίδα την

.