.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Η Ήπειρος στις προτάσεις του National Geographic

Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς για τους Βρετανούς τουρίστες, σύμφωνα με το περιοδικό National Geographic Traveller.
Με αυτή την αφορμή το National Geographic δημοσίευσε έναν οδηγό, για μυημένους στα ταξίδια, με

Επιλέχθηκαν όσοι απασχοληθούν στα δίμηνα του δήμου Σουλίου

Ο δήμος Σουλίου ανάρτησε τα ονόματα αυτών που θα προσληφθούν στον δήμο Σουλίου με δίμηνες συμβάσεις οι οποίες ξεκινούν από τις 9 Απριλίου. Δείτε εδώ την σχετική απόφαση:

ΟΓΑ: Τη Μ. Τετάρτη τα οικογενειακά επιδόματα

Τη Μ. Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015, θα καταβληθούν από τον ΟΓΑ τα οικογενειακά επιδόματα α΄ τριμήνου του έτους 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών), με βάση τα στοιχεία

Ο Δήμος Πάργας ενέκρινε 25 θέσεις - άδειες στάσιμων μικροπωλητών

Ο Δήμος Πάργας ενέκρινε 25 θέσεις - άδειες στάσιμων μικροπωλητών
Εγκρίνει τη χορήγηση συνολικά είκοσι πέντε (25) αδειών άσκησης στάσιμου υπαιθρίου εμπορίου, (στάσιμων μικροπωλητών) οι οποίες αναλυτικά είναι:

Πρόσκληση του δήμου Σουλίου για κοινωνική αλληλεγγύη

Η Περιφέρεια Ηπείρου, οι Μητροπόλεις και οι Δήμοι όλης της Περιφέρειας ενώνουμε τις δυνάμεις μας με στόχο την ανακούφιση των συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, την ενίσχυση των συσσιτίων, των κοινωνικών παντοπωλείων, των γηροκομείων και των ιδρυμάτων προστασίας του παιδιού εν όψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα.
Σε μια κοινή Πανηπειρωτική Εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Το Πασχαλινό και θερινό ωράριο καταστημάτων στην Ηγουμενίτσα

Από τον εμπορικό σύλλογο Ηγουμενίτσας ανακοινώθηκε το ωράριο καταστημάτων για την Μεγάλη Εβδομάδα και για το καλοκαίρι:

Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων στην Παραμυθιά

Από σήμερα ισχύει το ειδικό ωράριο για την Μεγάλη Εβδομάδα, όπου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά πρωί και απόγευμα. Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι:

.