.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Αποκλείστηκε το Σούλι Παραμυθιάς στο κύπελλο

Παίζοντας απέναντι σε μια ομάδα ανώτερη το Σούλι Παραμυθιάς αποκλείστηκε από το κύπελλο γνωρίζοντας την ήττα, εντός έδρας με 0-6 από την ομάδα Νέστος Χρυσούπολης Καβάλας. Η φιλοξενούμενη ομάδα

Συνελήφθη 69χρονος στον Μεσοπόταμο για κλοπή μοτοσικλέτας από το Καναλλάκι

Συνελήφθη χθες (28-04-2015) το πρωί στον Μεσοπόταμο Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, ένας 69χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή μοτοσικλέτας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Δονάτος Γιαννόπουλος του Θύαμι Καστρίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ποδοσφαιριστής του Θύαμι Καστρίου, Δονάτος Γιαννόπουλος, κατέκτησε μαζί με την Ελληνική ομάδα Κωφών το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για 2η συνεχόμενη χρονιά.
Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών (ΠΟΚ) της Αθήνας και ελπίζει να τριτώσει του χρόνου στη Δανία!
Με περίσσευμα ψυχής, πολλή προσπάθεια και

Ατύχημα με 11 τραυματίες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Εκατόν ογδόντα επτά επιβάτες, 35 ΙΧ, τρία φορτηγά και τρία λεωφορεία επέβαιναν στο φέρρυ μπόουτ «Ανω Χώρα 2» που προσέκρουσε στις 10.45 το πρωί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 άτομα, μεταξύ των οποίων και έξι παιδιά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το Λιμενικό Σώμα αναφέρει ότι

Ευχαριστίες προς τους συντελεστές του Let's do it Greece

Η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη με ανακοίνωση της εκφράζει τις ευχαριστίες του αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη αλλά και τις δικές της προς όλους όσοι συμμετείχαν στην δράση  Let's do it Greece. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλημέρα!

Καλημέρα σε όλους και όλες!

.