.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

0-1 επικράτησε ο ΠΑΣ Αχέρων στον πρώτο αγώνα μπαράζ

Από την πρώτη αγωνιστική των μπαράζ ο ΠΑΣ Αχέρων έδειξε τις διαθέσεις του κερδίζοντας εκτός έδρας τον Απόλλωνα Ευπαλίου με 0-1. Το γκολ πέτυχε ο Νόνας στο 73ο λεπτό. Στον άλλον αγώνα οι

Δεν κατάφερε να συνδυάσει την απονομή του κυπέλλου πρωταθλήματος με νίκη ο Θύαμις Καστρίου (φωτογραφίες από την απονομή)


Η ομάδα Θύαμις Καστρίου στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Κατηγορία δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα χάνοντας εντός έδρας με 0-3 από τον Βελισσάριο. Η ομάδα του Καστρίου ξεκίνησε τον αγώνα με άγχος και δέχθηκε νωρίς ένα γκολ. Η ομάδα έκανε πολλά λάθη και έδινε την ευκαιρία στην φιλοξενούμενη ομάδα να ελέγχει το παιχνίδι. Όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, έγιναν λάθη τα οποία θα προσπαθήσουν να διορθώσουν στην πορεία προσπαθώντας να συνεχίσουν το πλαίσιο που είχαν στο πρωτάθλημα, δηλαδή στην ομαδικότητα.
Μετά τον αγώνα έγινε η τελετή απονομής του κυπέλλου πρωταθλήματος στην

Το τουρνουά ποδοσφαίρου στην Πλαταριά (Φωτογραφίες)



Με επιτυχία έγινε σήμερα το πρωί στην Πλαταριά το τουρνουά ποδοσφαίρου, το οποίο διοργάνωσε η ομάδα της Πλαταριάς με την συμμετοχή πολλών παιδικών ομάδων. Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες της κατηγορίας 2005-2008: Πλαταριά, Σελεύκεια, Θεσπρωτός, Ποσειδών, Φιλιάτες, Παραπόταμος,Λαδοχώρι, Σπάρτακος και στην κατηγορία έως 2004 η ομάδα της Πλαταριάς και η γυναικεία ομάδα της Παραμυθιάς οι Αμαζόνες. Στο τουρνουά ήταν παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Ιωάννης Παππάς.
Μετά τους αγώνες έγινε η

Καλημέρα


.