.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα για την πεντάμηνη κοινωφελή εργασία


Αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 στον Διαδικτυακό Τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr),
στην  ενότητα  Ηλεκτρονικές  Υπηρεσίες-Προγράμματα  Κοινωφελούς  Χαρακτήρα  2015,  στο
πλαίσιο της υπ’ αριθμ. 2/2015 Δημόσιας Πρόσκλησης:

Α.  Ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης  στο  «Πρόγραμμα  Κοινωφελούς Χαρακτήρα  2015», ο
οποίος  περιλαμβάνει  32.433  ωφελούμενους  –  εγγεγραμμένους  ανέργους  στα  Μητρώα  του
ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 ετών και άνω, που επελέγησαν για να εργαστούν με πλήρη απασχόληση επί 5
μήνες σε Δήμους της χώρας.
Β. Ο Πίνακας Αποκλειομένων για το ίδιο Πρόγραμμα.

Η κατάρτιση των πινάκων, έγινε για πρώτη φορά με

Δυο τραυματίες από σεισμό στην Κεφαλλονιά

Η σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην Κεφαλονιά, είχε σαν αποτέλεσμα την κατολίσθηση βράχων στην παραλία του Μύρτου. 

Δύο τουρίστες που είχαν κινηθεί προς βραχώδες σημείο το οποίο παρέχει ίσκιο και κοντά σε σπηλιά, τραυματίστηκαν απο πετρώματα που τους χτύπησαν. Στο σημείο μεταβαίνουν και

Καθαρισμός και σήμανση μονοπατιού στην Ελαταριά

Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Ελαταριάς "Η Λαμπανίτσα" έπιασε κιόλας δουλειά!!!! Την Κυριακή που μας έρχεται προσκαλεί τους κατοίκους να καθαρίσουν και να βάλουν σήμανση στο μονοπάτι από το χωριό στο Λιβάδι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Νέα ενημέρωση από την Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών Προδρομίου για την χάραξη της Ε. Ο. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών Προδρομίου με νέα ανοιχτή επιστολή ενημερώνει για την εξέλιξη μετά την απάντηση του υπουργού σε ερώτηση του Βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Νίκου Νικολόπουλου, σχετικά με το θέμα της χάραξης, επιμένοντας ότι η πρόταση που κάνουν για την χάραξη του δρόμου είναι η πιο επωφελής. 
Αναλυτικά η επιστολή:

Τελευταίο μπάνιο για αλλοδαπή γυναίκα στον Βράχο

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από την θάλασσα, πριν από λίγη ώρα μια αλλοδαπή γυναίκα στον Βράχο Πρέβεζας.
Πρόκειται για

Ισχυρό χαρτί για την Ήπειρο ο πρωτογενής τομέας

Παρά την συρρίκνωση που έχει υποστεί ο πρωτογενής τομέας στην Ήπειρο συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα «ισχυρά» χαρτιά της. Η κτηνοτροφία και η πτηνοτροφία κατέχουν εξέχουσα θέση στο σύνολο της εγχώριας παραγωγής και μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου 2015-2019 φαίνεται ότι η κτηνοτροφία και ειδικότερα η αιγοπροβατροφία και η πτηνοτροφρία μπορεί να

Η Εορτή του Αγίου Πνεύματος στους Φιλιάτες με περιφορά της εικόνας της Αγίας Τριάδος


Με ευλάβεια γιορτάστηκε στους Φιλιάτες η γιορτή του αγίου Πνεύματος με την περιφορά της εικόνας της Αγίας Τριάδος από την Εκκλησία στις 20.15μ.μ. ,μέσω της Πόλης με πλήθος πιστών που τίμησαν με την παρουσία τους την εορτή του Αγίου Πνεύματος στον Δήμο Φιλιατών.Μετά την λειτουργία έγινε αρτοκλασία. Στην λιτανεία ήταν παρόντες οι

Μέχρι 26 Ιουνίου η ρύθμιση οφειλών στον δήμο Σουλίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Σουλίου η υπαγωγή στις ρυθμίσεις οφειλών θα παραταθεί ως τις 26 Ιουνίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με επιτυχία έγιναν τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ


Την Κυριακή 31 Μαΐου διεξήχθησαν τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ που διοργάνωσε ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και τον Δήμο Ηγουμενίτσας .Στους αγώνες που παρακολούθησαν πολλοί θεατές (κατάμεστες κερκίδες) υπήρχε η συμμετοχή 500 αθλητών και αθλητριών από 15 συλλόγους συνολικά .Σημειώθηκαν πάρα πολλές αξιόλογες επιδόσεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες .
Στον αγώνα παρευρέθηκε η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή που ήταν επίσημη προσκεκλημένη του συλλόγου  η οποία τιμήθηκε από τον πρόεδρο του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ κ Τζοβάρα Λάμπρο για την προσφορά της στον αθλητισμό .
Στους αγώνες παρευρέθηκαν οι βουλευτές του νομού μας κ Κάτσης Μ και κ .Γιόγιακας Β , ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ Λώλος Ι και πολλοί άλλοι επίσημοι .
Ιδιαίτερη αξία έχει η

Καλημέρα


.