.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Πώς φορολογούνται οι αγρότες - Ολόκληρη η εγκύκλιος

Κοινοποιήθηκε η εγκύκλιος 1116/2015 σχετικά με τον προσδιορισμό του εισοδήματος που αποκτάται από ατομική αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα. H Γενική Γραμματεία Εσόδων δίνει οδηγίες για την φορολόγηση των κερδών για τους αγρότες που βαρύνονται με 13% από το πρώτο ευρώ.

Η εγκύκλιος καλύπτει θέματα όπως:

Καταρρέουν τα ιστορικά πηγάδια στο Σούλι

Καταρρέουν και χάνονται μέσα στη γη, στην ορεινή, βραχώδη και άνυδρη περιοχή του Σουλίου, τα αμέτρητα πηγάδια, που αποτελούν ζωντανούς μάρτυρες της ιστορίας, καθώς συνδέονται άμεσα με τους αγώνες των ηρωικών Σουλιωτών. Δίπλα στα σύμβολα της αντίστασης των Σουλιωτών ενάντια στην σθεναρή πολιορκία του Αλή Πασά, το Κούνγκι, το κάστρο της Κιάφας και το Ζάλογγο, τα εκατοντάδες πηγάδια, αποτελούν μία άγνωστη ίσως πτυχή, ζωής και αγώνα.
Ο δήμος Σουλίου, όπως είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, η δήμαρχος Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση, τα έχει

Δωρεάν διακοπές, εκδρομές, βιβλία...

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 30 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας του 2015.
Η υποβολή αιτήσεων μπορεί να γίνει από τα ΚΕΠ όλης της χώρας. Μετά την επεξεργασία των αιτήσεων, θα ακολουθήσει κλήρωση με ηλεκτρονική διαδικασία για την ανάδειξη των δικαιούχων.
Οι φετινές παροχές πρόκειται να καλύψουν συνολικά 419.000 δικαιούχους. Τα προγράμματα όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, αφορούν τον κοινωνικό και ιαματικό τουρισμό, τις εκδρομές, την

Καλημέρα


.