.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Έγινε η οριοθέτηση των περιοχών που χτυπήθηκαν από τις θεομηνίες- Δείτε σε ποια χωριά χορηγείται στεγαστική συνδρομή


Με δύο Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, πέντε περίπου μήνες, μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Ήπειρο, οριοθετούνται οι περιοχές που επλήγησαν από κατολισθήσεις αλλά και από πλημμύρες και θεσμοθετείται η στεγαστική συνδρομή για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια.
Τα κίνητρα βέβαια είναι μικρά ειδικά για περιοχές που υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές και όσοι θέλουν να κάνουν χρήση θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και για έναν γραφειοκρατικό Γολγοθά.
Η μία Κοινή Υπουργική Απόφαση αφορά στην οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια, από τις κατολισθήσεις του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2015.
Στην Θεσπρωτία και Πρέβεζα αφορά στις ακόλουθες περιοχές:

Δείτε το σποτάκι από τις συναυλίες στο Δρέπανο!!!

Για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται στην Ηγουμενίτσα το φεστιβάλ Line Out, ένα μουσικό γεγονός που φιλοδοξεί να φέρει στη Θεσπρωτία ότι καλύτερο τραγουδά σε αυτή τη χώρα! Φέτος το φεστιβάλ θα διεξαχθεί και πάλι στο Camping Δρέπανος και θα φιλοξενήσει τα εξής ονόματα:

Παρασκευή 26 Ιουνίου

Μωρά Στη Φωτιά
Σπύρος Γραμμένος
Folk n Roll
Ghostdance the band 

Σάββατο 27 ΙουνίουΘανάσης Παπακωνσταντίνου
Δείτε το σποτάκι για τις συναυλίες:

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ενημερωτική εκδήλωση του ΟΛΗΓ στα Σύβοτα

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ενημερωτική εκδήλωση/career day στο πλαίσιο του έργου INTERMODADRIA,το Sivota Diamont Resort, στα Σύβοτα Θεσπρωτίας.Ο στόχος του έργου INTERMODADRIA είναι η βελτίωση της ενσωμάτωσης των θαλάσσιων μεταφορών μικρών αποστάσεων στις εφοδιαστικές αλυσίδες που διασχίζουν την Αδριατική θάλασσα, και πιο συγκεκριμένα η παροχή ενός

Μετά από 17 χρόνια ανοίγει το αρχαίο θέατρο Δωδώνης

Το υποβλητικής ομορφιάς αρχαίο θέατρο Δωδώνης θα ανοίξει συμβολικά φέτος, μετά από 17 χρόνια, μόνο για τρεις παραστάσεις του έργου του Αισχύλου «Προμηθέας Δεσμώτης» με τον ηθοποιό Τάσο Νούσια από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Καινοτομία θα αποτελέσει το γεγονός ότι οι παραστάσεις θα δοθούν το απόγευμα, όσο ακόμα υπάρχει φυσικό φως, τόσο για λόγους πρακτικούς - καθώς το μνημείο βρίσκεται σε φάση αναστήλωσης, όσο και προσέγγισης του αυθεντικού τρόπου απόδοσης του αρχαίου δράματος. Όπως ειπώθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), το Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης  στο οποίο συνεχίζονται οι εργασίες στερέωσης και αναστήλωσης, οι οποίες ξεκίνησαν το 2000 - θα λειτουργήσει φέτος συμβολικά μόνο με

Καλημέρα


.