.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Θεατρική Παράσταση του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας με τίτλο «Γκρο Πλαν»

Η Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας, οι εκπαιδευτές και οι σπουδαστές,  σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση, που ανεβάζει το Τμήμα Υποκριτικής Τέχνης, Θεάτρου και Κινηματογράφου  με τίτλο «Γκρο Πλαν», το Σάββατο 27 Ιουνίου και ώρα 9:00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑ.Λ Ηγουμενίτσας, με ελεύθερη είσοδο.
Πρόκειται για 7 μικρά μονόπρακτα που

BINTEO: Το πανηγύρι του Αϊ Γιάννη Ριγανά (και φωτογραφίες)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το καθιερωμένο ημερήσιο πανηγύρι στον Άη Γιάννη Ριγανά στο Άνω Παγκράτι με πλήθος κόσμου να συμμετέχει. Την διοργάνωση του πανηγυριού είχε αναλάβει ο πολιτιστικός σύλλογος Παγκρατίου, του οποίου τα χορευτικά τμήματα χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς. Παράλληλα οι γυναίκες του συλλόγου είχαν ετοιμάσει πίτες τις οποίες γεύτηκαν οι παρευρισκόμενοι. 
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον λόγο του προέδρου του συλλόγου καθώς και αποσπάσματα από τα χορευτικά του συλλόγου:

Yποβολή αιτήσεων υποψηφίων μαθητών στις ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2015-16

Από τον ΟΑΕΔ ανακοινώνεται, ότι οι εγγραφές των υποψηφίων μαθητών στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Οργανισμού για το σχολικό έτος 2015-16 αρχίζουν την Τετάρτη 24/6/2015.
Συγκεκριμένα ο ΟΑΕΔ εγκρίνει την εισαγωγή 6.180 µαθητών και µαθητριών στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕ∆ για το σχολικό έτος 2015-2016.
Μαθητεία είναι το σύστηµα Επαγγελµατικής και

Καλημέρα


.