.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Το 1ο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στην Αγορά

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Αγοράς διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στην Αγορά την Παρασκευή 3 Ιουλίου στην πλατεία του χωριού. Αυτό είναι το 1ο τουρνουά στην περιοχή μας και ο στόχος είναι να πετύχει ώστε να γίνει θεσμός. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και

Πραγματοποίηση της θεατρικής παράστασης του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας, «Γκρο Πλαν»


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουνίου και ώρα 9:00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑ.Λ Ηγουμενίτσας η θεατρική παράσταση, του Τμήματος Υποκριτικής Τέχνης, Θεάτρου και Κινηματογράφου  του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας, με τίτλο «Γκρο Πλαν».
Η Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας, συγχαίρει τους εκπαιδευτές του τμήματος και τους σπουδαστές, για την εξαιρετική δουλειά τους και ευχαριστεί το ένθερμο κοινό που παρακολούθησε την παράσταση.
Αναλυτικά οι συντελεστές της παράστασης:

24 ερωτήσεις – απαντήσεις για τις τραπεζικές συναλλαγές

Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές έως και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, σύμφωνα με τη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Οι καταθέσεις είναι πλήρως διασφαλισμένες, τονίζεται σε άτυπη ενημέρωση του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού. 

Η καταβολή των συντάξεων εξαιρείται από τους περιορισμούς τραπεζικών συναλλαγών της παρούσας. Οι διοικήσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων θα ανακοινώσουν τον τρόπο καταβολής τους.

Όπως σημειώνεται, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούν, δηλαδή, θα διεξάγονται κανονικά όλες οι συναλλαγές με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και με άλλους ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμών(web banking, phone banking). 

Οι προπληρωμένες κάρτες (prepaid cards) μπορούν να

Ποδηλασία και παιχνίδια στην Γλυκή

Παρόλο που ο καιρός το απόγευμα ξεκίνησε με βροχή ο ποδηλατικός γύρος στην Γλυκή, που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Γλυκής - Ποταμιάς,  έγινε κανονικά. Μάλιστα οι τελευταίες σταγόνες της βροχής έπεσαν ακριβώς την στιγμή που ξεκίνησαν τα ποδήλατα. Από εκεί και πέρα όλα κύλησαν μια χαρά.
Μετά το πέρας του ποδηλατικού γύρου ένας μπουφές περίμενε τους ποδηλάτες αλλά και τα παιδιά που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία. Στην συνέχεια τα παιδιά έπαιξαν παιχνίδια στην πλατεία διασκεδάζοντας με την ψυχή τους.
Στην συνέχεια δείτε αποσπάσματα σε βίντεο καθώς και φωτογραφίες από την δράση:

Ευχαριστίες της ομάδας Σούλι Παραμυθιάς

Η ομάδα Σούλι Παραμυθιάς με ανακοίνωση του ευχαριστεί αυτούς που την βοήθησαν στην εκδήλωση που είχε διοργανώσει. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε η βασική σηματοδότηση στην Ελαταριά

φωτο: από την σελίδα του facebook του συλλόγου
Με ανακοίνωση του το ΔΣ του συλλόγου Ελαταριάς μας πληροφορεί ότι η βασική σηματοδότηση σε δύο μονοπάτια έχει ολοκληρωθεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η εξής:
Ανακοίνωση
Σήμερα Κυριακή 28/06/2015 συνεχίστηκε η προσπάθεια Καθαρισμού και Σηματοδότησης των Μονοπατιών της Ελαταριάς (Λαμπανίτσας). Ολοκληρώθηκε η

Δημοτική βραδιά στο Πανόραμα στο Καρβουνάρι

Την Δευτέρα 29 Ιουνίου στην γιορτή Πέτρου και Παύλου διασκεδάζουμε στο κέντρο "Πανόραμα" στο Καρβουνάρι, σε μια αίθουσα προσφάτως ανακαινισμένη υπό τους ήχους των Σταύρου, Δόκιμου, Τζίμα και Χαραλάμπους και φυσικά με

Καλημέρα


.