.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ακύρωση της Πολιτιστικής ημερίδας «Μουσεία και Σχολεία»

Σας  ενημερώνουμε με λύπη μας ότι η Ημερίδα που προγραμματίζαμε για τις 5 Ιουλίου 2015 στο Πολύδροσο Θεσπρωτίας,  είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί λόγω του Δημοψηφίσματος και λαμβάνοντας υπόψη και τα ακόλουθα:
  1. Θα είναι αδύνατον να παραστούν εκείνη τη μέρα στο Πολύδροσο αρκετοί από τους εισηγητές μας αλλά και από  τα μέλη της επιστημονικής ομάδας και της οργανωτικής επιτροπής που είναι ψηφοφόροι σε μακρινές περιοχές.
  2. Η αίθουσα που θα χρησιμοποιούσαμε, έχει οριστεί ως εκλογικό κέντρο.  Άλλος χώρος κατάλληλος δεν υπάρχει στο μικρό αυτό χωριουδάκι.
  3. Η ρευστότητα των πολιτικών εξελίξεων και οι κλειστές τράπεζες  δεν επιτρέπουν καν να εξετάσουμε αναβολή για κάποια σύντομη ημερομηνία – έστω και με περιορισμό του αρχικού προγράμματος. 
Από τη μεριά μας θα καταβάλουμε προσπάθεια στο

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Το  Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δ. Ηγουμενίτσας  ενημερώνει το κοινό ότι  η προγραμματισμένη για τις 9 Ιουλίου  θεατρική παράσταση «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» από το  ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ  ΓΚΟΤΣΗ στο ΔΑΣΑΚΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ  δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των πολιτικών εξελίξεων της χώρας μας.

Η παράσταση θα

Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τα πεντάμηνα

Πριν από λίγη ώρα αναρτήθηκαν στην σελίδα του ΟΑΕΔ τα τελικά αποτελέσματα για τα πεντάμηνα και ήδη με μηνύματα ειδοποιούνται οι επιτυχόντες να

Τα περιεχόμενα του τεύχους Ιουλίου

Στο τεύχος Ιουλίου θα διαβάσετε ένα αφιέρωμα στην Σαγιάδα και στον ΠΑΣ Αχέρων. Επίσης για την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα της Παραμυθιάς ΜΑΤΤ και την παράσταση που ανέβασαν, για το πανηγύρι στον Αη Γιάννη Ριγανά στο Άνω Παγκράτι, για το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Ηγουμενίτσας (όπου το περιοδικό STEP είναι χορηγός επικοινωνίας) και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Αναλυτικά τα περιεχόμενα του τεύχους είναι:

Καλοκαιρινή γιορτή των ΚΔΑΠ του δήμου Σουλίου (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε μια αίθουσα όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έγινε η καλοκαιρινή γιορτή των ΚΔΑΠ του δήμου Σουλίου, με τα παιδιά να παρουσιάζουν αποσπάσματα από αυτά που έμαθαν κατά την διάρκεια της χρονιάς.
Δικαίως απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα από τους θεατές.
Κάθε χρόνο η συμμετοχή είναι μεγαλύτερη. Η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση καθώς και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ "Αρωγή" Μαρίνα Μπέση τόνισαν την προσφορά των ΚΔΑΠ και κάλεσαν τους γονείς να γράψουν τα παιδιά τους και για την επόμενη χρονιά. Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν.
Δείτε παρακάτω στο βίντεο αποσπάσματα από την εκδήλωση και φυσικά φωτογραφίες:

Καλημέρα


.