.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Τα τελικά αποτελέσματα στον δήμο Πάργας

Και στην Πάργα ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων με το ΟΧΙ και εδώ να επικρατεί με διαφορά. Δείτε αναλυτικά στους πίνακες που ακολουθούν τα αποτελέσματα ανά δημοτική ενότητα:



Τα τελικά αποτελέσματα στον δήμο Ηγουμενίτσας

Το 61,36% είπε ΟΧΙ στον δήμο Ηγουμενίτσας. Δείτε στους πίνακες που ακολουθούν αναλυτικά ανά δημοτική ενότητα τα αποτελέσματα:

Δήμος Φιλιατών, τελικά αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε και στον δήμο Φιλιατών η καταμέτρηση, δείτε τους πίνακες με τα τελικά αποτελέσματα και ανά δημοτική ενότητα:

Δήμος Σουλίου, τελικό αποτέλεσμα

Τελείωσε η καταμέτρηση στον δήμο Σουλίου με το ΟΧΙ να έχει την προτίμηση του 56,62%. Δείτε αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα ανά δημοτική ενότητα:

Δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ανά δημοτική ενότητα

Η ροή των αποτελεσμάτων συνεχίζεται κανονικά και το ΟΧΙ ενισχύεται σε όλη την χώρα. Δείτε στους πίνακες που ακολουθούν τι ψήφισαν ανά δημοτική ενότητα στον νομό Θεσπρωτίας και στον δήμο Πάργας:

Σε ποιες εκλογικές περιφέρειες ψήφισαν ΝΑΙ και σε ποιες ΟΧΙ

Δείτε τις 10 πρώτες περιφέρειες όπου το ΟΧΙ έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά και τις 10 περιφέρειες  όπου το ΝΑΙ έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά.

Το ΟΧΙ προηγείται παντού. Δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στον νομό Θεσπρωτίας και στον δήμο Πάργας

Με το ΟΧΙ σε όλη την Ελλάδα να προηγείται με διαφορά προχωρά η ροή των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος. Και στον νομό Θεσπρωτίας το ΟΧΙ προηγείται. Δείτε ανά δήμο τα μέχρι τώρα αποτελέσματα:

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας αποτελεί ένα σύγχρονο περιφερειακό μουσείο που λειτουργεί από τα τέλη του 2009 σε νεόδμητο κτίριο στη βόρεια είσοδο της πόλης, επί της παλαιάς Ε.Ο. Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων, έναντι του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου και του δημοτικού σταδίου.
Η μόνιμη συλλογή με τίτλο «Θεσπρωτών Χώρα» καλύπτει τις αρχαιολογικές περιόδους από τη Μέση Παλαιολιθική (100.000 χρόνια πριν από σήμερα)  έως τους  χρόνους της Οθωμανικής κυριαρχίας (19ος αι. μ.Χ.) και παρουσιάζει, μέσα από επιλεγμένα ευρήματα και πλούσιο
συνοδευτικό πληροφοριακό υλικό, τους σημαντικότερους σταθμούς στην ιστορία του θεσπρωτικού χώρου. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ελληνιστική εποχή, περίοδο μεγάλης άνθισης και ιδιαίτερα αντιπροσωπευτική για την περιοχή της Ηπείρου.
Τα εκθέματα που φιλοξενούνται στην έκθεση προέρχονται από σωστικές και συστηματικές ανασκαφές που διεξήχθησαν σε ολόκληρο τον Νομό Θεσπρωτίας και  αποτελούν τους υλικούς μάρτυρες των ποικίλων όψεων του ανθρώπινου βίου ανά εποχή. Η έκθεση αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και είναι δομημένη σε πέντε επιμέρους θεματικές ενότητες: αρχαιολογική ~ ιστορική αναδρομή, οικισμοί των ιστορικών χρόνων, δημόσιος βίος, ιδιωτικός βίος, ταφικά έθιμα.
Στο ισόγειο του Μουσείου, μετά από μία εισαγωγική ενότητα για την ιστορία της περιοχής, στην οποία σκιαγραφείται χρονολογικά η

Το τουρνουά 3on3 στην Αγορά

Η προσπάθεια του πολιτιστικού συλλόγου Αγοράς να δημιουργηθεί ένας αθλητικός θεσμός στην περιοχή του δήμου Σουλίου έχει ήδη τις βάσεις για να πετύχει. Συνολικά 13 ομάδες συμμετείχαν στο τουρνουά 3on3 που έγινε στην Αγορά και ήταν από την Παραμυθιά, την Αγορά, το Γαρδίκι, τη Γλυκή και το Καναλάκι. Για την ιστορία να πούμε ότι στον
συναρπαστικό τελικό αναμετρήθηκαν

Καλημέρα



Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με τις προτάσεις του Μετσόβιου για την ανάπτυξη του Σουλίου (Βίντεο και Φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη ημερίδα με θέμα την συμβολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του δήμου Σουλίου.
Στην ημερίδα ήταν ο καθηγητής του Μετσοβίου Δ, Καλιαμπάκος, ο περιφερειάρχης Α. Καχριμάνης, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, ο επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Σακαρέλης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Άρης Μαρέτας, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
Δυστυχώς η ανταπόκριση των πολιτών του δήμου ήταν

.