.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στέφθηκε με επιτυχία το πανηγύρι στο Βουβόποταμο Πρεβέζης

Η άψογη οργάνωση και η επιλογή ενός παλιού καλού συγκροτήματος  ήταν Η "Συνταγή"της επιτυχίας .
Ο Δόκιμος Χαραλάμπους με τον ανερχόμενο και ταλαντούχο Δημήτρη Τζίμα έβαλαν "Φωτιά" στην πίστα
και

Σήμερα Ξεκινάνε οι Εκδηλώσεις 2015 του Συλλόγου Νέας Σελεύκειας

Σήμερα ξεκινάν οι 4ήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Νέας Σελεύκειας. Οι εκδηλώσεις ξεκινάν με την χορευτική συνάντηση Μικρασιατών - ποντίων και στην συνέχεια αύριο θα

Δράση στην πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας για την ανακύκλωση των παλιών ηλεκτρικών συσκευών

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015, 10:00-16:00 θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας, ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δράσεις για την ανακύκλωση παλιών ηλεκτρικών συσκευών στα πλαίσια του έργου LIFE INFOCYCLE.
Τι περιλαμβάνουν οι δράσεις;
Οι πολίτες της Ηγουμενίτσας θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν γιατί και πώς να διαχειρίζονται με ορθό περιβαλλοντικά τρόπο τις παλιές συσκευές τους και να γνωρίσουν από κοντά πώς γίνεται η επεξεργασία των αποβλήτων ηλεκτρικών συσκευών. Στο σημείο θα υπάρχει

Στο τεύχος Αυγούστου: Παραλία Κερέντζας

Στο τεύχος Αυγούστου, του περιοδικού Step, στην σελίδα του Fanaripress.gr υπάρχει αφιέρωμα στον Όρμο του Οδυσσέα ή

Νέες ανώτατες τιμές πώλησης για τοστ, καφέδες και χυμούς

Τις νέες ανώτατες τιμές πώλησης συγκεκριμένων ειδών που προσφέρονται σε αεροδρόμια, πλοία, τρένα, μουσεία, αθλητικούς χώρους, κινηματογράφους, θέατρα, δικαστήρια, νοσοκομεία και σχολεία ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του υπ. Οικονομίας, την 28/07/2015 δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (B' 1581) η με αρ. πρωτ. 78649/23.07.2015 Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία αντικαταστάθηκε το αρ. 137 των κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙΕΠΠΥ – Υ.Α. Α2-718/2014, ΦΕΚ Β' 2090).

Κυριότερα σημεία της ανωτέρω απόφασης είναι τα ακόλουθα:

Ι. Τροποποιήθηκαν οι ανώτατες τιμές πώλησης συγκεκριμένων ειδών που

Τελευταία βουτιά για 77χρονο στην Καστροσυκιά

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε προ ολίγου ένας 77χρονος από την θαλάσσια περιοχή στην παραλία  Καστροσυκιάς Πρέβεζας.Ο 77χρονος, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου

Κλιματιζόμενη αίθουσα για τον καύσωνα στην Ηγουμενίτσα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), από την Τρίτη 28-07-2015 μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 31-07-2015 θα παρουσιαστή υψηλή άνοδος της θερμοκρασίας.
Πιο αναλυτικά:
  • Αύριο Τρίτη (28/7/2015) στο εσωτερικό της Ηπειρωτικής Χώρας θα φτάσει τους 38 και τοπικά τους 39 βαθμούς.
  • Το τριήμερο Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή (29-31/7/2015) θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στο εσωτερικό της Ηπειρωτικής Χώρας τους 39-41 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 35-37 βαθμούς (κυρίως στο Ιόνιο και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου).
  • Από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής (31/7/2015) και από τα Βόρεια αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας που θα γίνει αισθητή σε όλη τη Χώρα το Σάββατο (01/08/2015)
Για την ασφάλεια των δημοτών λόγω του καύσωνα, στο Δήμο Ηγουμενίτσας θα παραμείνει ανοιχτή η κλιματιζόμενη αίθουσα του

Διαδραστικά παιχνίδια στον πεζόδρομο Παραμυθιάς (ΒΙΝΤΕΟ και Φωτογραφίες)

Δεκάδες παιδιά συγκεντρώθηκαν εχθές το απόγευμα στον πεζόδρομο της Παραμυθιάς συμμετέχοντας στα παιχνίδια που διοργάνωσε ο δήμος με το ΝΠΔΔ "Αρωγή" στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων. Τα παιδιά χάρηκαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους γεμίζοντας με τις παιδικές φωνούλες τους τον πεζόδρομο. Δείτε βίντεο με χαρακτηριστικές στιγμές καθώς και φωτογραφίες:

Καλημέρα


.