.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Πρέβεζα: Ανατροπή φορτηγού ψυγείου στην Καστροσυκιά μετά από σύγκρουση με Ι.Χ.

Τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στην εθνική οδό Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στην διασταύρωση για Καστροσυκιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που έφτασαν στο Pamepreveza.gr, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα. Ένα Ι.Χ. με Αλβανικές πινακίδες και ένα φορτηγάκι ψυγείο.
Μάλιστα το φορτηγάκι ανατράπηκε στην μέση του δρόμου χωρίς ωστόσο μέχρι αυτή τη

Ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας ΑΜΑΖΟΝΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- Ο Αθλητικός Σύλλογος Γυναικών ποδοσφαίρου "ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ 2008" Θεσπρωτίας σας ενημερώνει ότι: Το προγραμματισμένο τουρνουά 8Χ8 ποδοσφαίρου κοριτσιών και αγοριών στις 15 Αυγούστου 2015 στη Γλυκή Παραμυθιάς ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί λόγω μη συμμετοχής ικανού αριθμού ομάδων, καθώς οι περισσότερες  δεν ενδιαφέρθηκαν για το τουρνουά.
- Θα θέλαμε να

1η μέρα της 5ης Αλωνιάδας στο Σεβαστό (βίντεο και φωτογραφίες)


Χθες το βράδυ άνοιξε τις πύλες της η 5η Αλωνιάδα, ένας θεσμός στο Σεβαστό, με πλήθος κόσμου να δίνει βροντερό παρών σε μια ιδιαίτερη βραδιά. Γιατί πέρα από την αναπαράσταση του αλωνίσματος, που έχει πάντα το δικό του ενδιαφέρον καθώς μεταφέρει εικόνες του παρελθόντος στο παρών, η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε έναν μεγάλο καλλιτέχνη, όχι μόνο της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου, αλλά όλης της Ελλάδας, τον Στυλιανό Μπέλλο. Δεκάδες καλλιτέχνες ανέβηκαν στο πάλκο και τραγούδησαν τραγούδια προς τιμή του.
Ο Στυλιανός Μπέλλος τιμήθηκε για την προσφορά του, με την δήμαρχο Σουλίου να του παραδίδει ένα αναμνηστικό προς τιμήν του.
Στην πρώτη μέρα της Αλωνιάδας ήταν εκεί και επίσημοι όπως ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Σουλίου Δημήτρης Σακαρέλης, η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, αντιδήμαρχοι του δήμου Σουλίου, σύμβουλοι του δήμου Σουλίου κ.α.
Στο χορευτικό κομμάτι της εκδήλωσης συμμετείχε ο πολιτιστικός σύλλογος Παγκρατίου.
Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα σε βίντεο και φωτογραφίες:

Σήμερα το 6ο River Of Souls festival στον Ποταμό Αχέροντα / Βουβοπόταμος

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015 – Ποταμός Αχέροντας / Βουβοπόταμος
Το rock 'n' roll επιστρέφει στο μυθικό ποτάμι , τον Αχέροντα , για το καθιερωμένο ραντεβού του με τις ψυχές. Το ταξίδι συνεχίζεται για έκτη χρονιά , με τρελά ''γκάζια'' , σε μια ξέφρενή κούρσα στις αχανείς rock 'n' roll λεωφόρους. 
Οι μπάντες που φιλοξενούμε στο φετινό festival αποτελούν εγγύηση για μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη ένταση και αυθεντικό rock’n’roll. 

DISTORTION TAMERS
Η ολοκληρωτική κατάθεση ψυχής, η ειλικρινής σχέση με την

Τα δελφίνια του δήμου Σουλίου (φωτογραφίες - Βίντεο)

Για άλλη μια χρονιά το πρόγραμμα κολύμβησης για τα παιδιά του δήμου Σουλίου έληξε με επιτυχία, με τα παιδιά και τους γυμναστές να παρουσιάζουν στους γονείς και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους αυτά που έμαθαν στις μέρες εκπαίδευσης. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με χαρακτηριστικές στιγμές:

Καλημέρα


.