.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και χαλάζι

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε την Κυριακή από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σε αρκετές περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας από τις βραδινές ώρες μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (17-08-2015).

Πιο αναλυτικά:

Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν από τις βραδινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, πιθανόν στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο και σταδιακά στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για

ΒΙΝΤΕΟ: Βουλγαρία: Νταλίκα «κρεμάστηκε» από γέφυρα 120 μέτρων

Ο οδηγός μίας νταλίκας στη Βουλγαρία, έμεινε παγιδευμένος για δύο ώρες, μέσα στην καμπίνα με το βαρύ όχημα να κρέμεται από γέφυρα ύψους περίπου 120 μέτρων.

Όλα ξεκίνησαν όταν το φορτηγό του έπαθε λάστιχο και

Τα πλατάνια πεθαίνουν στην Ήπειρο…

Τα πλατάνια πεθαίνουν στην Ήπειρο... Παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα για την αντιμετώπιση της νόσου του μεταχρωματικού έλκους, οι εστίες των δέντρων που αρρωσταίνουν αυξάνουν συνεχώς και ολόκληρα δάση νεκρώνουν. Οι φόβοι για μία οικολογική καταστροφή άνευ προηγουμένου είναι τεράστιοι...
Οι εικόνες από την παραποτάμια περιοχή του Καλαμά, στην περιοχή Σκάλας Φιλιατών, είναι σοκαριστικές.
Δεκάδες πανύψηλα δέντρα, στέκουν ξερά, χτυπημένα από τη νόσο. Είναι μια νέα εστία όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι φοβούνται ότι δεν θα σταματήσει εκεί, αλλά θα νεκρώσει η ευρύτερη ζώνη.
kalamas platania1Η ασθένεια, που πιθανότατα ήρθε από

Πρόσκρουση σκάφους σε ύφαλο στην Πάργα

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάργας ότι το Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφος έχει προσκρούσει σε ύφαλο στη θαλάσσια περιοχή Βάλτου Πάργας με 10 επιβαίνοντες.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε το Ε/Γ – Τ/Ρ με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι είχε εισροή υδάτων αλλά

Καλημέρα



.