.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Άγρια συμπλοκή δύο ατόμων στην Κυανή Ακτή στην Πρέβεζα

Άμεση ήταν η επέμβαση του Λιμενικού αλλά και των λουομένων σε περιστατικό συμπλοκής δύο αντρών στην Κυανή Ακτή στην Πρέβεζα.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 16:00, στον δρόμο δίπλα από το πρώην Πανόραμα και σύμφωνα με πληροφορίες του PamePreveza.gr, πρωταγωνιστές ήταν δύο λουόμενοι.
Αφορμή της συμπλοκής η

Το μεγάλης κυκλοφορίας ισπανικό περιοδικό HOLA, «αποθεώνει» την Πάργα!

Το μεγάλης κυκλοφορίας ισπανικό περιοδικό HOLA σε πρόσφατο αφιέρωμά του «αποθεώνει» την Ελλάδα απαριθμώντας τα 10 πιο όμορφα μέρη στη χώρα μας τα οποία θα μπορούσαν να σαγηνεύσουν τόσο τον επισκέπτη ώστε να θέλει να μείνει όλη του τη ζωή σ’ αυτά.Τα 9 είναι νησιωτικές περιοχές (Οία Σαντορίνης, Χώρα Μυκόνου, Παροικιά Πάρου, Ρόδος κλπ,) ενώ το μοναδικό που ανήκει στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι η Πάργα.Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, σε χθεσινή συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84 και τη δημοσιογράφο Μαρία Παύλου, μεταξύ άλλων ανέφερε:

Ομιλία στο Γαρδίκι για την χρήση ουσιών και υπερβολικής ενασχόλησης με το διαδίκτυο

Φωτο Αρχείου



 Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Γαρδικίου σε συνεργασία με τον εκπολιτιστικό σύλλογο Χόικας διοργανώνου ομιλία με θέμα την χρήση ουσιών και την υπερβολική ενασχόληση με το διαδίκτυο. Ομιλητής είναι ο ψυχολόγος Βασίλης Καλαμπαλίκης, υπεύθυνος ΚΕΘΕΑ Ιθάκη.
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, 20 Αυγούστου στις 20.30 στην

Εγγραφές αθλητών στην ακαδημία της ΚΑΕ Παραμυθιά

 

 Η Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ σας ενημερώνει οτι

οι εγγραφές αθλητών γίνονται στο φωτογραφείο του Ζιάγκου Κων/νου στην λαϊκή αγορά Παραμυθιάς ώρες καταστημάτων και στα γραφεία της ομάδος στο

"Γκρο Πλαν" σήμερα στην Ηγουμενίτσα

Η Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας, οι εκπαιδευτές και οι σπουδαστές, σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση, που ανεβάζει το Τμήμα Υποκριτικής Τέχνης, Θεάτρου και Κινηματογράφου με τίτλο «Γκρο Πλαν», την Τετάρτη 19 Αυγούστου και ώρα 9:00 μ.μ. στην Hγουμενίτσα, στο Δασάκι.
Πρόκειται για

"Οι ηλίθιοι" στην Ηγουμενίτσα


Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Σελεύκειας σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση "ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ" του Neil Simon η οποία θα παιχτεί στο “Δασάκι” Ηγουμενίτσας την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015 στις 9:00 μ.μ.. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Λίγα λόγια για το έργο μας
Ο Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας Νιλ Σάιμον, μέσα από

Τα πρώτα του δύο φιλικά θα δώσει ο Θεσπρωτός αυτή την εβδομάδα


Το πρώτο με την Φιλιππιάδα την Τετάρτη 19 Αυγούστου και ώρα έναρξης 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιππιάδας και το δεύτερο την Κυριακή 23 Αυγούστου με ώρα έναρξης 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ήγουμενίτσας με

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προϊόν της λόγω τραυματισμού παιδιού

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που διαθέτουν το φως νυκτός PATRULL να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν άμεσα και να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα γα την πλήρη αποζημίωση τους.

Πότε ανοίγουν τα σχολεία και πότε διεξάγονται οι επαναληπτικές εξετάσεις

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 ανοίγουν  τα σχολεία για την νέα σχολική χρονιά σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που εκδόθηκε πριν από λίγο διάστημα ενώ οι επαναληπτικές εξετάσεις για τους μετεξεταστέους θα διεξαχθούν από 1 έως 10 Σεπτεμβρίου.
Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 θα

Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση της Ιταλίδας

Βρέθηκε πριν λίγο η Ιταλίδα που είχαν χαθεί τα ίχνη της από εχθές το απόγευμα. Η γυναίκα βρέθηκε κοντά

Δεν βρέθηκε ακόμα η Ιταλίδα που εξαφανίστηκε στον Αχέροντα.

Φωτό αρχείου


 Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης Ιταλίδας που αγνοείται από εχθές το απόγευμα. Η Ιταλίδα, βρίσκονταν στην περιοχή με τον σύζυγο και το παιδί τους και έκανε πεζοπορία με

Καλημέρα


.