.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Αυτοκτόνησε 34χρονος στην Πρέβεζα

Τέλος στην ζωή του έβαλε σήμερα μετά το μεσημέρι 34χρονος στην Πρέβεζα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον νεαρό

Προκήρυξη του 3ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου προκηρύσσει την διοργάνωση του 3ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνα Δρόμου και των παράλληλων μαθητικών αγώνων. Οι εν λόγω αγώνες θα διεξαχθούν στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα το

Λαϊκή βραδιά στο Καρβουνάρι


Λαϊκή βραδιά σήμερα το βράδυ στο καφέ-μπαρ ψησταριά "Πανόραμα" στο Καρβουνάρι.

«Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη» στον Αρχαιολογικό Χώρο Γιτάνων

Ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες σκηνοθέτες, ο Δήμος Αβδελιώδης, τολμά να παρουσιάσει για πρώτη φορά το έργο του Πλάτωνα στην αυθεντική μορφή του.

Ακούγεται ριψοκίνδυνο – και πιθανόν είναι. Η αναμέτρηση με το μνημειώδες έργο του Πλάτωνα αποτελεί μεγάλο ρίσκο για μεταφραστές και φιλολόγους, πόσο μάλλον για έναν σκηνοθέτη που καλείται να αποκαλύψει τις έννοιες κάτω από τις λέξεις, να λειτουργήσει ως όχημα για το ύφος και το ήθος του κειμένου.

Και ποιου κειμένου; Του μοναδικού ίσως

ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ

Σε εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) στον αμπελοοινικό τομέα, τα ανενεργά δικαιώματα φύτευσης πρόκειται να διαγραφούν οριστικά μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2015.
          Ανενεργά δικαιώματα οιναμπέλων θεωρούνται τα δικαιώματα αμπέλων έκτασης μεγαλύτερης του ενός (1) στρέμματος, που έχουν δηλωθεί στο Αμπελουργικό Μητρώο, αλλά δεν συνοδεύονται από δήλωση συγκομιδής και δήλωση ΟΣΔΕ για δύο συνεχή έτη (2013-2014).
            Υπάρχει λοιπόν σοβαρός κίνδυνος να μειωθεί η συνολική έκταση των οιναμπέλων στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας. Προκειμένου να μη χαθούν τα

Μέχρι 27 Αυγούστου η εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Δ. ΙΕΚ Ηγουμενίτσας

Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας, για τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό των νέων ειδικοτήτων για το σπουδαστικό έτος 2015-2016, καλεί τους υποψήφιους σπουδαστές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τις παρακάτω ειδικότητες, μέχρι και την Πέμπτη 27 Αυγούστου στη Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας από 09:00 ως 15:00. Δικαίωμα φοίτησης στα Δ.ΙΕΚ έχουν οι κάτοχοι απολυτηρίου ΓΕ.Λ, ΕΠΑ.Λ, ΤΕΕ Β’ Κύκλου, ΕΠΑΣ.
  1. Τεχνικός Γαλακτοκομίας-Τυροκόμος
  2. Τεχνικός Μηχανικός θερμικών εγκαταστάσεων & Μηχανικός

Καλημέρα


.