.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα του Δημάρχου Πάργας, Αντώνη Νάστα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

«Η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, βρίσκει τη χώρα μας  σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους των τελευταίων δεκαετιών. 
Ο χώρος της παιδείας είναι από τους σημαντικότερους αν όχι ο σημαντικότερος γιατί αποτελεί το παρόν και το μέλλον της χώρας. Δυστυχώς όμως, έχει επηρεαστεί άμεσα και  πρέπει να προστατευτεί και να παραμείνει άκρως λειτουργικός.  Οι ανάγκες της εκπαίδευσης, καθ’ όλη τη διάρκεια τη σχολικής χρονιάς, είναι επιτακτικές και οφείλουμε να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό μέσο, καθώς

Στα μέσα Νοεμβρίου θα δοθούν στους κτηνοτρόφους τα προσωρινά δικαιώματα

Σύμφωνα με τον υπηρεσιακό, αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δημήτρη Μελά, τα προσωρινά δικαιώματα στους κτηνοτρόφους για τα βοσκοτόπια, θα δοθούν περί τα μέσα Νοεμβρίου. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός, στο περιθώριο του

Φωτιά σε οικία στη Παραμυθιά

Φωτιά σε οικία πρώτου ορόφου σε πάροδο της οδού Ζαλόγγου στη  Παραμυθιά, ξέσπασε από αγνώστους προς το παρόν λόγους,  λίγο πριν τις 14:00, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ένα

Διανομή ροδάκινων την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου από το Δήμο Πάργας

Ο Δήμος Πάργας θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή ροδάκινων  την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 το πρωί  μέχρι τις 15:00 μ.μ  και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 μ.μ.
Η σχετική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 1701/14-08-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω της Κοινωνικής  Σύμπραξης που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) της Περιφέρειας Ηπείρου με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.
Στο πλαίσιο της δράσης, θα διανεμηθούν ροδάκινα κατά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταριάς συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στο νησί της Μυτιλήνης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταριάς σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. «ΑΓΚΑΛΙΑ», που εδρεύει στην Καλλονή Λέσβου, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στο νησί της Μυτιλήνης. 
 
Οι ανάγκες και τα προβλήματα των συνανθρώπων μας είναι αμέτρητα. 
 
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί να τους βοηθήσουμε, σε αυτό το άσχημο παιχνίδι που τους «παίζει» η ζωή. 

Άμεση ανάγκη υπάρχει για τα εξής: 

Δήλωση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου, κ. Ιωάννης Λώλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
Για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει σήμερα, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές να έχουν μια χρονιά γεμάτη γνώση, δημιουργικότητα και δραστηριότητες, μέσα από τα οποία θα τεθούν οι βάσεις προκειμένου να γίνουν δραστήριοι και ενεργοί πολίτες.
Από την πλευρά μας ως Δήμος, παρά

Αλλαγή εκλογικού τμήματος στον δήμο Ηγουμενίτσας

Σας ενημερώνουμε ότι το 27ο Εκλογικό Τμήμα (Εκλογικό Διαμέρισμα Νέας Σελεύκειας), το οποίο έως και το Δημοψήφισμα βρισκόταν στο Νηπιαγωγείο Νέας Σελεύκειας, έχει μεταφερθεί στα γραφεία του

Καλή σχολική χρονιά


ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΟΓΑ ΑΠΟ 50% ΕΩΣ 130%

Αυξήσεις εισφορών που κυμαίνονται από 50% ως και 130%, πληρωμή ανά τρίμηνο, δυνατότητα ελεύθερης επιλογής ασφαλιστικής κατηγορίας, αλλά και πιθανές εκπτώσεις στην περίπτωση που ασφαλίζονται και οι δύο σύζυγοι, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το σχέδιο που επεξεργάζονται ο ΟΓΑ και το υπουργείο Εργασίας εν όψει των σαρωτικών αλλαγών που έρχονται με το νόμο του Οκτωβρίου στο ασφαλιστικό των αγροτών.
Η αύξηση των εισφορών θεωρείται αναγκαία μεταρρύθμιση καθώς στο Μνημόνιο αναφέρεται ότι ο ΟΓΑ θα πρέπει

Καλημέρα


.