.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Φουσκωτό σκάφος τραυμάτισε ψαροντουφεκά!

Ατύχημα εντός θαλάσσης συνέβη γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στην θαλάσσια περιοχή του Μύτικα,.στην Πρέβεζα.Σύμφωνα με τις πληροφορίες,ένα φουσκωτό σκάφος, το οποίο έπλεε στην περιοχή του Μύτικα, δεν αντιλήφθηκε δύο ψαροντουφεκάδες που βρισκόντουσαν την περιοχή και ψάρευαν, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον

Τροπαιούχος το Σούλι Παραμυθιάς (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με ένα γκολ στην παράταση το Σούλι Παραμυθιάς κέρδισε τον Θύαμις Καστρίου στον αγώνα Super Cup της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά τον αγώνα με την ομάδα της Παραμυθιάς να έχει μια μικρή υπεροχή. Σε αυτό το διάστημα δημιουργήθηκαν λίγες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Καστρίου έμεινε μετά το πρώτο τέταρτο με εννιά παίχτες καθώς μέσα σε λίγα λεπτά δύο παίχτες της αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα έπειτα από σκληρά μαρκαρίσματα ( Χαρίσης (67' δεύτερη κίτρινη) και Ντάσιος (75' απευθείας κόκκινη) .
Η ομάδα της Παραμυθιάς έλεγχε το παιχνίδι και έχασε κλασικές ευκαιρίες για πετύχει γκολ, όμως και η ομάδα του Καστρίου παρόλο που αριθμητικά μειονεκτούσε δεν παράτησε τον αγώνα και μάλιστα στα τελευταία δευτερόλεπτα του κανονικού αγώνα έχασε μοναδική ευκαιρία. Μεγάλες ευκαιρίες και πολύ περισσότερες βέβαια έχασε και το Σούλι Παραμυθιάς.
Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης το Σούλι Παραμυθιάς πέτυχε το γκολ που έμελλε να είναι αυτό που του έδωσε το κύπελλο. Συγκεκριμένα στο 104' ο Ντίνης με αυτογκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.
Στα υπόλοιπα λεπτά της  παράτασης ο αγώνας πήρε μια άγρια μορφή καθώς ο Θύαμις έδινε όλες τις δυνάμεις του για να ισοφαρίσει τον αγώνα αλλά παράλληλα να μένει έκθετος αμυντικά. Το αποτέλεσμα  ήταν να χάνονται μοναδικές ευκαιρίες. Το Σούλι Παραμυθιάς εκτός από το γκολ είχε και ένα δοκάρι στην παράταση.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ομάδα της Παραμυθιάς άξια νικήτρια.
Θύαμις (Π.Χατζηπέτρου): Σωτηρόπουλος, Ντόστας (75' Παύλου), Ντίνης, Μηνάς, Ηλ.Μονάχος(105' Ιωάννου), Αθανασίου,Γιαννακός, Ντάσιος, Χαρίσης, Γόγολος, Τσουμέτης (65' Παπανικολάου)
Σούλι Παραμυθιάς (Κ.Παππάς): Πέτρου, Τσιάκος(75' Γκάτζιας), Ντούμας (60' Αλ.Μπέλλος), Τσάγκας, Κάτσης, Μπίζιος, Τσολάκος, Ρίζος, Γκέκας (110 Τσόλης, Κατσίφας, Θανάσης
Δείτε το βίντεο και τις Φωτογραφίες:

Εγκλωβισμός σε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο, στην Ανθούσα Πάργας (Φωτογραφίες)

Ένας 63χρονος εγκλωβίστηκε στο αγροτικό αυτοκίνητο στο 
οποίο επέβαινε έπειτα από τροχαίο ατύχημα στην Ανθούσα 

Πάργας, όταν για άγνωστο λόγο το όχημα βγήκε από τον 

δρόμο. Αμέσως έσπευσαν 2 οχήματα της πυροσβεστικής 


καθώς και ένα βοηθητικό όχημα της ΠΥ Πάργας, με 7 

πυροσβεστικούς υπαλλήλους και με

Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, περίπτωση εξαπάτησης 25χρονης ημεδαπής μέσω διαδικτύου, σχετικά με την πώληση κινητού τηλεφώνου.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού για απάτη, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 29χρονος ανήρτησε μέσω  ιστοσελίδας του διαδικτύου ηλεκτρονική αγγελία πώλησης κινητού τηλεφώνου. Τη συγκεκριμένη αγγελία, έπειτα από σχετική διαδικτυακή περιήγηση, εντόπισε η 25χρονη, η οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον δράστη.
Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο 29χρονος κατάφερε να

Στις 27 Σεπτεμβρίου δείτε ένα… σπάνιο φεγγάρι!

Για τους αστρονόμους και τους λάτρεις του ουρανού, η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη θέαμα και χάρισε μοναδικά στιγμιότυπα χάρη σε φαινόμενα όπως οι εκλείψεις και η βροχή των Περσίδων.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού για τους μυημένους, έχει κλειστεί σε λίγες μέρες και για ακόμη μια φορά θα έχει πρωταγωνιστή το φεγγάρι.

Η πρώτη ολική έκλειψη υπερπανσελήνου από το 1982 είναι ίσως το φαινόμενο που θα

Παρκάρισμα για όσκαρ, μόνο στην Ηγουμενίτσα.

Ίσως είναι το πιο τρελό παρκάρισμα που έχει γίνει ποτέ.

Και φυσικά έγινε στην Ηγουμενίτσα, στο πάρκο δίπλα από το Πάνθεον.

Ο οδηγός του ΙΧ που βλέπετε στις φωτογραφίες, μπορεί να

Ωράριο έκδοσης ταυτοτήτων το Σαββατοκύριακο των εκλογών

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει της διεξαγωγής των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

Καλημέρα


.