.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης στη Μαζαρακιά Θεσπρωτίας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, μια υπόθεση απάτης σε βάρος 86χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούλιο στη Μαζαρακιά Θεσπρωτίας.
Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκε ως δράστης

Και τρεις φωτογραφίες από την πανσέληνο

 Για να πάρουμε μια ανάσα από την καθημερινότητα ας αφήσουμε για λίγο το βλέμμα μας να απολαύσει το παιχνίδισμα της πανσέληνου με τα σύννεφα.

ΦΙΛΙΑΤΕΣ: Βλέπουν τηλεόραση μόνο με αίθριο καιρό

Ένας χρόνος DIGEA… και με την εμφάνιση των πρώτων καιρικών φαινομένων οι δημότες της ακριτικής αυτής περιοχής στερούνται την Τηλεόραση- το μοναδικό αυτό μέσω ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που έχουν. Μόλις αρχίσει να βρέχει σταματάει η τηλεόραση. 
 
Αλήθεια τι γίνεται με

Η ΑΝΕΚ αποζημιώνει τις οικογένειες των θυμάτων του Norman Atlantic

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις, στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων για την αποζημίωση των ναυαγών επιβατών,της πολύκροτης και πολύνεκρης ναυτικής τραγωδίας που σημειώθηκε την 28η Δεκεμβρίου του 2014 κατά τον πλου του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «NORMAN ATLANTIC», το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες κατά την εκτέλεση δρομολογίου της γραμμής Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ανκόνα.Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος των ΑθηνώνΠαύλος Σαράκης έχοντας αναλάβει την νομική εκπροσώπηση σημαντικού αριθμού επιβατών του μοιραίου πλοίου, έπειτα

Αγόρασαν 5 τόνους μέλι αξίας 30000 ευρώ με μαϊμού επιταγή


Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης που έγινε προχθές (26-09-2015) στο Διάσελο Άρτας, σε βάρος δύο ημεδαπών μελοπαραγωγών, ηλικίας 54 και 51 ετών.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε

Η τύχη χαμογέλασε στην Νεράιδα

Η τύχη χαμογέλασε σε έναν παίχτη του Τζόκερ που έριξε ένα απλό δελτίο στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νεράιδα. Το τυχερό 5αρι στο Τζόκερ κερδίζει το πόσο των 227.759,50 €!!! ενώ στην 

Σεμινάρια επιδοτούμενα από το ΚΔΒΜ praxis στην ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ σε συνεργασία με το Γ.Σ.Ε.Ε.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΣΕΕ» ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ, ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Ε.Π «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 2007-2013» ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
Το έργο στοχεύει στην ενίσχυση των

Για πρώτη φορά εορτασμός της ημέρας τουρισμού στην Πάργα



Για πρώτη φορά διοργανώθηκε μια εκδήλωση στην Πάργα για να εορταστεί η παγκόσμια ημέρα Τουρισμού. Την πρωτοβουλία την πήρε το λιμενικό ταμείο και η Ξενοδοχειακή ένωση της Πάργας. Στην εκδήλωση, κάτω από μια καταπληκτική πανσέληνο δεκάδες Έλληνες και τουρίστες απόλαυσαν την συναυλία. Πριν την έναρξη της συναυλίας ο πρόεδρος της Ξενοδοχειακής Ένωσης Πάργας, Δημήτρης Δημάκος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους. Συγκεκριμένα ο κύριος Δημάκος στην ομιλία του (που έγινε και στα αγγλικά) είπε:
"ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΡΓΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΡΓΑΣ.
Η 27η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ

Καλημέρα


.