.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Η Λαμπαδηφορία προς τιμήν των 49 εκτελεσθέντων Πρόκριτων (Βίντεο και φωτογραφίες)

Οι εκδηλώσεις μνήμης για την εκτέλεση των ολοκληρώθηκαν με την λαμπαδηφορία των μαθητών της Παραμυθιάς. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα και φυσικά το φωτορεπορτάζ!!!

Δήλωση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για τα 72 χρόνια από την εκτέλεση των 49 Προκρίτων

O Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση για τα 72 χρόνια από την εκτέλεση των 49 Προκρίτων:
«Οι 49 Πρόκριτοι οι οποίοι εκτελέσθηκαν πριν 72 χρόνια στην Παραμυθιά, αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα της βιαιότητας και της εκδικητικής μανίας των Γερμανικών κατοχικών δυνάμεων και των καιροσκόπων Τσάμηδων, που ως αντίποινα για τον αγώνα των Θεσπρωτών για

Τροχαίο στην Πάργα: Αυτοκίνητο κατέληξε σε παρακείμενο γκρεμό στην επαρχιακή οδό Τζάρας - Κυψέλης


Το νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες στην επαρχιακή οδο Τζάρας - Κυψέλης όπου ο οδηγός του εικονιζόμενου αυτοκινήτου για άγνωστο μέχρι στιγμής αιτία ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε παρακείμενο γκρεμό.

Από το

Τελετή μνήμης για τους 49 εκτελεσθέντες Πρόκριτους στην Παραμυθιά

 
Παρουσία πολλών πολιτών, συγγενών των εκτελεσθέντων,  μαθητών και επίσημων ολοκληρώθηκαν  σήμερα οι εκδηλώσεις μνήμης των εκτελεσθέντων 49 Προκρίτων από τους Γερμανούς με την τέλεση Αρχιερατικού μνημόσυνου. Η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση έκανε έναν χαιρετισμό επισημαίνοντας ότι ο δήμος θα δημιουργήσει μουσείου εκτέλεσης για τους εκτελεσθέντες στο σχολείο Βούλγαρη   ενώ την κεντρική ομιλία την έκανε ο πατέρας Μεθόδιος. Στον συντονισμό της τελετής ήταν ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Παρόντες ήταν εκτός των άλλων οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο αντιπεριφεριάρχης Νικόλας Κάτσιος, ο δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φϊλη, ο επικεφαλής της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Σουλίου Δημήτρης Σακαρέλης και Άρης Μαρέτας, αντιδήμαρχοι του δήμου Σουλίου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σουλίου Νίκος Αθανασίου, ο πρόεδρος της ΤΚ Παραμυθιάς καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων και εκπρόσωποι φορέων κ.α.

Μετά το πέρας της τελετής βραβεύθηκαν μαθητές που συμμετείχαν σε αγώνα δρόμου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα.  Επίσης δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση και την βράβευση των μαθητών:



Step Οκτωβρίου: Η Ηγουμενίτσα στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία

Το περιοδικό Step όπως πάντα στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία και ήταν παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα. Μην χάσετε το αφιέρωμα στο τεύχος Οκτωβρίου.

Θαλαμηγός συγκρούστηκε με αλιευτικό στην Πρέβεζα

Δύο σκάφη συγκρούστηκαν εχθές το απόγευμα στην θαλάσσια περιοχή Μάζωμα, στην Πρέβεζα.
Πρόκειται για μια θαλαμηγό με σημαία Αγγλίας στην οποία επέβαιναν δύο αλλοδαποί και ένα αλιευτικό σκάφος με έναν επιβαίνοντα.
Από την σύγκρουση

Step Οκτωβρίου: : Εθνικός Φιλιππιάδας: Σταθερή αξία στην Γ΄Εθνική

Μην χάσετε το Step Οκτωβρίου, με αφιέρωμασ την ομάδα της Φιλιππιάδας και τις συνεντεύξεις προέδρου και προπονητή.

Λιτάνευση του Ιερού λειψάνου του Αγίου Δονάτου (Βίντεο και Φωτογραφίες)

Μετά τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό που τελέστηκε στην Μητρόπολη Παραμυθιάς ακολούθησε η λιτάνευση του ιερού Λειψάνου του Αγίου

Δονάτου με εκατοντάδες πιστών να ακολουθούν την λιτανεία. Παρόντες εκτός των άλλων ήταν: ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφεριάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Νικόλας Κάτσιος,  οι Δήμαρχοι Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη- Μπότση,  Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, Φιλιατών Σπύρος Παππάς, Πάργας Αντώνης Νάστας, η  σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Σουλίου Δημήτρης
Σακαρέλης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Θεσπρωτίας αντιπύραρχος Λεωνίδας Γκιόκας, ο λιμενάρχης Ηγουμενίτσας αντιπλοίαρχος Αντώνης Μάζης, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς αστυνόμος Χρήστος Γρίβας, ο προϊστάμενος της πυροσβεστικής Παραμυθιάς Πυραγός Ευάγγελος, δημοτικοί  σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.α. 
Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο καθώς και φωτογραφίες.

Εντοπίστηκε φυτώριο κάνναβης στην Τζάρα Πρέβεζας

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας, σε δύσβατη - βαλτώδη περιοχή στην Τζάρα Πρέβεζας, φυτώριο κάνναβης αποτελούμενο από διακόσια πενήντα επτά (257) δενδρύλλια, σε πρώιμη ανάπτυξη.
Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και

Καλημέρα


.