.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Η εγκύκλιος για τον ΕΝΦΙΑ: Ποιοι απαλλάσσονται

Η διαδικασία χορήγησης των εκπτώσεων που προβλέπει ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ προβλέπει απόφαση της ΓΓ Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαίδου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, η χορήγηση έκπτωσης ή μείωσης του ΕΝΦΙΑ πραγματοποιείται κεντρικά από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Στις περιπτώσεις στις οποίες δεν είναι δυνατή η χορήγηση της έκπτωσης ή μείωσης, χορηγείται με αιτιολογημένη απόφαση του αρμοδίου προϊσταμένου Δ.Ο.Υ.

Σύμφωνα με την απόφαση, ως συνολικό φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα θεωρείται το

Είσαι κοπέλα και σου αρέσει το ποδόσφαιρο; Οι Αμαζόνες σε περιμένουν

Η γυναικεία ομάδα της Παραμυθιάς ΑΜΑΖΟΝΕΣ 2008 με ανακοίνωση της προσκαλεί όσες κοπέλες άνω των 10 ετών θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα να επικοινωνήσουν με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΑΜΑΖΟΝΕΣ 2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Αθλητικός Σύλλογος Γυναικών ποδοσφαίρου Θεσπρωτίας ΑΜΑΖΟΝΕΣ 2008 ανακοινώνει ότι:
Όσες κοπέλες 10 ετών και άνω από

Γλυτώνουν τα μαθήματα την Δευτέρα οι μαθητές σε όλα τα σχολεία

Γλυτώνουν οι μαθητές τα μαθήματα την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας αλλά τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Οι μαθητές την ημέρα εκείνη θα ασχοληθούν μόνο με αθλητικές δραστηριότητες που θα οργανώσουν τα σχολεία.

Ο λόγος που δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία στις 5 Οκτωβρίου είναι ότι το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων θεσμοθέτησε την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους.
Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού για

Step Οκτωβρίου: Δείτε τα περιεχόμενα

Το τεύχος Οκτωβρίου είναι έτοιμο για να το πάρετε στα χέρια σας και να το διαβάσετε. Η ύλη του όπως πάντα πλούσια και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε αυτό το τεύχος εκτός των άλλων θα διαβάσουμε για την αρχαία Φανοτή, ένα αφιέρωμα στον πολιτιστικό σύλλογο Νέας Σελεύκειας, αφιέρωμα στην ομάδα Σούλι Παραμυθιάς για το Super cup καθώς και στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Επίσης υπάρχει ένα αφιέρωμα στο θεσμό της Παραμυθιάς, το Λάμποβο με συνέντευξη της προέδρου του εμπορικού συλλόγου Ελένη Δαρούσου, ένα αφιέρωμα σε δύο εκδηλώσεις μνήμης, μία στο Σταυροχώρι όπου τιμήθηκαν οι εκτελεσθέντες Σταυροχωρίτες και η άλλη στην Παραμυθιά για την εκτέλεση των 49 Προκρίτων. Στην σελίδα του Fanari press διαβάστε για την έκθεση ζωγραφικής της Δήμητρας Κίτσου... Αναλυτικά τα περιεχόμενα του τεύχους είναι:

Λονδίνο – Αθήνα μέσω Ηγουμενίτσας με ένα ποδήλατο για τη Φλόγα

Η «Φλόγα» είναι Πανελλήνιος Σύλλογος γονιών παιδιών με καρκίνο και εκπροσωπεί χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις. Αποκλειστικές πηγές χρηματοδότησης οι δωρεές των μελών της και των χιλιάδων ευαισθητοποιημένων φίλων και φορέων.
Το Τμήμα Ηγουμενίτσας της «Φλόγας», υποδέχεται έναν από τους ευαισθητοποιημένους φίλους της «Φλόγας», τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη (http://www.dreamtravelive.com/) ο οποίος ξεκίνησε από το Λονδίνο με ένα ποδήλατο και τελικό προορισμό την Αθήνα, με στόχο να μαζέψει 10.000 ευρώ για τα παιδιά της Φλόγας.
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 θα περάσει την Πύλη της Ευρώπης, την Ηγουμενίτσα, φωνάζοντας δυνατά το μήνυμα της αγάπης και της συμμετοχής. Ο ίδιος, δεν είναι ποδηλάτης αλλά ποδηλατεί και

Ο Θεσπρωτός μας καλεί στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας

Με ανακοίνωση του η διοίκηση του Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ καλεί τους φιλάθλους στην επίσημη  παρουσίαση της ομάδας. Η ανακοίνωση είναι:
"Η Διοίκηση του ΑΣ Θεσπρωτού γνωστοποιεί στους φιλάθλους της ότι την Παρασκευή 2 Σεπ. Και ωρα 19:30 στην αίθουσα

Η Φιλιππιάδα γιορτάζει τα 103 χρόνια από την απελευθέρωση της

Με τη συμμετοχή και του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 19:00, η εορταστική εκδήλωση για τα 103 χρόνια από την απελευθέρωση της Φιλιππιάδας.
Θα συμμετάσχουν ακόμη

Ο...σκύλος μπλόκαρε την κίνηση στην Εγνατία!!!

Για πολλοστή φορά, χρειάστηκε να κλείσει η Εγνατία Οδό, καθώς ένας σκύλος έκανε...εισβολή στη σήραγγα της Αγίας Αναστασίας!
Το ένα ρεύμα του δρόμου έκλεισε για

Οι ομορφιές της Θεσπρωτίας σε ένα βίντεο

Ένα πολύ ωραίο βίντεο δημιουργήθηκε στο οποίο παρουσιάζονται οι ομορφιές της Θεσπρωτίας. Εύγε στους δημιουργούς: Άγγελο Λαγό, Χρήστο Ζιάγκο, ΕΥάγγελο Σουλάκη.
Απολαύστε το βίντεο:

Εμποροπανήγυρη στον Λούρο τον Οκτώβριο

Πέρασε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας η πραγματοποίηση εμποροπανήγυρης στον Λούρο τον Οκτώβριο και κατά πάσα πιθανότητα σε ημερομηνία λίγο πριν την αντίστοιχη στην Φιλιππιάδα.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο

Εγγραφές στην Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας

Το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας ενημερώνει ότι από την 1η Οκτωβρίου έως και την 25η Οκτωβρίου θα γίνονται οι εγγραφές μαθητών ηλικίας 8 έως 16 ετών, στη φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας για την δημιουργία Μπαντίνας.
Οι αιτήσεις θα γίνονται στο

Συνάντηση του δήμαρχου Ηγουμενίτσας με τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας

O Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος, υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη και Διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, κ. Christophe Le Rigoleur, τον οποίο

Ανακοίνωση του δήμου Σουλίου για τις εκδηλώσεις μνήμης των 49 εκτελεσθέντων Προκρίτων Παραμυθιάς

"Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με την πρέπουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Σουλίου, οι φετινές εκδηλώσεις μνήμης των 49 Προκρίτων της Παραμυθιάς, που εκτελέστηκαν αναίτια από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής την αποφράδα ημέρα της 29ης Σεπτεμβρίου 1943.
     Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα  οι εκδηλώσεις μνήμης περιελάμβαναν «Τουρνουά 49 Προκρίτων»(26/9 και 27/9) , Θεατρική Παράσταση (26/9) , Περιδιάβαση κρουστών από την πόλη της Παραμυθιάς(28/9) και   κορυφώθηκαν την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. ΤΙΤΟΥ και με το Επιμνημόσυνο Αρχιερατικό τρισάγιο στον τόπο θυσίας. Ακολούθησε χαιρετισμός από τη Δήμαρχο Σουλίου,

Step Οκτωβρίου: Λάμποβο: ο θεσμός της Παραμυθιάς

Στο Step Οκτωβρίου, ένα αφιέρωμα για τον θεσμό του Λαμπόβου στην Παραμυθιά και συνέντευξη της προέδρου του Εμπορικού συλλόγου Παραμυθιάς, Ελένης Δαρούσου, για το Λάμποβο.

Καλημέρα, καλό μήνα



.