.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Τροχαίο ατύχημα στην Ηγουμενίτσα με έναν τραυματία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Κυριακή, στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας, δίπλα από την Εγνατία Οδό.
Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ΙΧ συγκρούστηκε

Δεύτερη νίκη του Θεσπρωτού, πρώτος στην βαθμολογία

φωτό αρχείου
Την δεύτερη νίκη του πέτυχε ο Θεσπρωτός και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος του 2ου όμιλου της Γ΄εθνικής καθώς είναι μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ακολουθούν ο ΑΕ Καραϊσκάκης και Εθνικός Φιλιππιάδας που ήρθαν ισόπαλοι στο μεταξύ τους αγώνα καθώς και ο Δωτιέας Αγιάς που ήρθε ισόπαλος εντός έδρας με τον Τύρναβο χωρίς τέρματα. ο ΠΑΣ Αχέρων δεν τα κατάφερε στην έδρα του και έχασε με 0-1 από τον Πύρασο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι:

Μεγάλη νίκη της Δόξας Γαρδικίου εκτός έδρας

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο η Δ¨οξα Γαρδικίου συνέτριψε με 0-5 τον Άρη Φιλιατών.Τα γκολ για την Δόξα πέτυχαν οι Λαμπρου Αλεξ.(τρία τέρματα)  Λιαμας Λαμ. Δημήτρης Γεωργάκης. 
Τα 4 γκολ τα πέτυχε η Δόξα στο πρώτο ημίχρονο.
Στην ομάδα του Γαρδικίου έπαιξαν και

Ντόπιοι σπόροι, για να έχουμε μέλλον!!! Συνέντευξη στο Step της Κατερίνας Μπαζίνα


Στις 3 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στην Παραμυθιά ημερίδα με θέμα την διατήρηση των παραδοσιακών σπόρων. Δυστυχώς η ανταπόκριση ήταν μικρή, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί την αξία της διατήρησης ντόπιων σπόρων.
Με αφορμή αυτό το γεγονός το περιοδικό Step συνάντησε την εισηγήτρια της ημερίδας, την Κατερίνα Μπαζίνα, τεχνολόγο γεωπόνο, η οποία χρησιμοποιεί για τον δικό της κήπο ντόπιους σπόρους.
Ποιος είναι ο στόχος για αυτήν την προσπάθεια;
Ο στόχος είναι να  τρώμε δικά μας παραδοσιακά προϊόντα με ντόπιους σπόρους.  Και φυσικά να μην χαθούμε οι ντόπιοι σπόροι. Πλέον οι περισσότεροι αγοράζουν έτοιμα φυτά από υβρίδια, τα οποία έχουν "προγραμματιστεί" να μην δίνουν καρπό την επόμενη χρονιά αν κρατήσει κάποιος σπόρους. Επίσης κάποια από τα έτοιμα φυτά μπορεί να είναι μεταλλαγμένα και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τελικά την ποιότητα ή τις συνέπειες από την χρήση τέτοιων προϊόντων.
Πως ξεκινήσατε αυτήν την προσπάθεια συλλογής παραδοσιακών σπόρων και πως σκέφτεστε να συνεχίσετε;
Προσωπικά ξεκίνησα μαζί με την αδερφή μου να

Την Παρασκευή η Πανευρωπαϊκή γιορτή πουλιών 2015

Ο Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών και σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, σας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα : 

«Προστασία των μεταναστευτικών πουλιών», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 09:30πμ στο Κέντρο Πληροφόρησης Σαγιάδας. 

Η Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών είναι

Την Τρίτη θα ηχήσουν οι σειρήνες συναγερμού

Το πρωί της Τρίτης, στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «Παρμενίων 2015» θα ηχήσουν σειρήνες συναγερμού Πολιτικής Άμυνας  σε ολόκληρη τη χώρα.  

Συγκεκριμένα, στις 11:00 και

Καλημέρα


.