.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Τι έδειξε η ιατροδικαστική για την άτυχη 36χρονη

Από αιμορραγική καταπληξία προήλθε ο θάνατος της 36χρονης γυναίκας, λίγα λεπτά αφότου είχε φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.
Αυτό είναι το συμπέρασμα από τη νεκροψία- νεκροτομή που διενήργησε ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.
Ωστόσο το

Ανετράπη αγροτικό όχημα στην είσοδο του Καναλακίου

Λίγα λεπτά μετά τις 17:30 σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην είσοδο του Καναλακίου, όπου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 35χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος έχασε τον έλεγχο και ανετράπη πάνω στο δρόμο.
Σύμφωνα με

Έκλεβαν ζώα από αγρόκτημα στο Καναλάκι

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, περίπτωση ζωοκλοπής που έγινε σε αγρόκτημα στο Καναλλάκι Πρέβεζας.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος

Ο Ανδρέας Νταής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στον Ο.Λ.ΗΓ.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., ύστερα από συνεδρίαση για την συγκρότηση του σε σώμα που πραγματοποιήθηκε στις 16/10/2015, έχει ως εξής:

Δημόσια διαβούλευση για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015-2019 στον δήμο Σουλίου

Ο Δήμος Σουλίου ανακοινώνει ότι θέτει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο στρατηγικού σχεδιασμού για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Σουλίου της περιόδου 2015-2019, που εγκρίθηκε με την αριθμ. 195/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δήμος Σουλίου, στο πλαίσιο της σχετικής Νομοθεσίας και

Εκδήλωση Ολοκλήρωσης - Παράδοσης Έργου "Αρχαιολογικό Πάρκο Βυζαντινού- Μεταβυζαντινού Οικισμού Ουζντίνας".

     
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του έργου «Αρχαιολογικό Πάρκο Βυζαντινού – Μεταβυζαντινού Οικισμού Ουζντίνας», ενταγμένου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας-Ηπείρου 2007-2013» σας προσκαλεί στην εκδήλωση ολοκλήρωσης-παράδοσης του έργου στην

Μεταφορά της Διεύθυνσης Προνοίας του Δήμου Ηγουμενίτσας,

Η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Ηγουμενίτσας, που στεγαζόταν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, μεταφέρθηκε και λειτουργεί στην οδό Αγ. Αποστόλων 43, στο Νέο Λιμάνι πλησίον του ΚΤΕΛ.
Τα νέα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι:

Καταγραφή συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων από τον δήμο Ηγουμενίτσας

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να ζητήσει από τους φορείς, τους συλλόγους και τις εθελοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται εντός

Στην Πρέβεζα τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ του Τζόκερ!

Σύμφωνα με το δελτίο που εξέδωσε ο ΟΠΑΠ το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο Γεράσιμος και Βασιλική Τσόλη που

Καλημέρα


.