.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Δήμος Σουλίου: Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής στις 27 Οκτωβρίου 2015. Διαβάστε τα θέματα.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα Παραμυθιάς, στις 27 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα    8.30΄ , για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Βοήθεια στον Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς από το Menden

Τον τελευταίο καιρό ακούμε συνήθως δυσάρεστες ειδήσεις. Να λοιπόν και κάτι ευχάριστο. Η ανέχεια καμιά φορά μπορεί να έχει και κάτι «καλό» που τη συνοδεύει... λίγη ανθρωπιά που λείπει ή δύσκολα συναντάται.
Η έλλειψη των στοιχειωδών και απαραίτητων προς υγειονομική περίθαλψη υλικών στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς ακούστηκε δυνατά. Τόσο ηχηρά που έφτασε αρκετά βόρεια, στην περιοχή της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας.
Συγκεκριμένα στο «χωριό» Menden, δραστηριοποιείται ο Σύλλογος Ελληνογερμανικής Φιλίας. Μέλη του Γερμανοί και Έλληνες στην καταγωγή πολίτες της Γερμανίας.
Οι φιλέλληνες μέλη του συλλόγου έχουμε

Συνελήφθη 29χρονος στην Πάργα για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (22-10-2015) το απόγευμα στην Πάργα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στην

Γιάννενα: Δώρισε το νεφρό της στην αδερφή της

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στη Μονάδα Μεταμοσχεύσεων του Νοσοκομείου, μεταμόσχευση νεφρού από ζώντα δότη.
Η δότρια, νεαρή γυναίκα 35 ετών, δώρισε τον ένα της νεφρό στην αδελφή της 39 ετών, που έπασχε από Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια Τελικού Σταδίου και

Κεραυνός χτύπησε οικία στο Θέμελο - Μεγάλες οι ζημιές

Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν από πτώση κεραυνού εχθές μετά το μεσημέρι στο Θέμελο της Πρέβεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PamePreveza.gr, ο κεραυνός που έπεσε πάνω σε οικία προκάλεσε σοβαρά προβλήματα. Σχεδόν όλες οι

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή σε περιοχές του Δήμου Πάργας

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή σε περιοχές του Δήμου Πάργας έχουν προγραμματιστεί από την ΔΕΗ.

Δείτε τις περιοχές:

Δήμος Πάργας: Πρόγραμμα εκδηλώσεων 28ης Οκτωβρίου 2015

Η Επέτειος του Ιστορικού <<ΟΧΙ>> της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα πρέπει να γιορταστεί και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα.
Για τη σημασία της Ιστορικής αυτής επετείου θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να γίνουν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις με κάθε επισημότητα.
Ιδιαίτερη προσπάθεια, πρέπει να καταβληθεί για τον εορτασμό της ανωτέρω Εθνικής Επετείου από τα Σχολεία, τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τους Οργανισμούς.
Για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα γίνουν στην έδρα του Δήμου στο Καναλλάκι και στις Τοπικές Κοινότητες οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις.

Περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον δήμο Ηγουμενίτσας

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας προχωρά στην απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων της περιοχής προκειμένου να επιλύσει το  πρόβλημα της έλλειψης χώρων στάθμευσης, αλλά και για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης.
Η διαδικασία περισυλλογής ενός εγκαταλελειμμένου οχήματος (βάση του Π.Δ. 116/2004) περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

Καλημέρα


.