.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Περιοδικό Step. Τεύχος Νοεμβρίου: Δημόσιος θηλασμός: αναφαίρετο δικαίωμα των μωρών

Στις 1 Νοέμβρη έγινε μια εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο της εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού όπου είχαμε πανελλαδικό ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό. Το περιοδικό Step συνομίλησε με τις δύο συντονίστριες στην Ηγουμενίτσα Τζάνη Ανθούλα και Κάτση Σύλβια με αποτέλεσμα την συνέντευξη που ακολουθεί:  

Απέσπασε ισοπαλία ο Θεσπρωτός εκτός έδρας από την πρωτοπόρο ΑΕ Καραϊσκάκης

φωτό Αρχείου
Ο Θεσπρωτός ο οποίος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 0-1 κατάφερε να αντέξει στην πίεση της γηπεδούχου ομάδας και πρωτοπόρου ΑΕ Καραϊσκάκης και να φύγει με τον βαθμός της ισοπαλίας καθώς πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα δέχθηκε γκολ. Η ΑΕ ΚαραΪσκάκης είχε και τρία δοκάρια. 
Ο ΠΑΣ Αχέρων κατάφερε και αυτός να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλία από την Φιλιππιάδα καθώς το παιχνίδι με τον Εθνικό έληξε με λευκή ισοπαλία. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και η βαθμολογία είναι:

Περιοδικό Step. Τεύχος Νοεμβρίου: Κυνηγετικός Τουρισμός

Εισαγωγή στην ιστορία του κυνηγιού

Από τότε που ο άνθρωπος άρχισε να περπατάει στη γη, η πρώτη του δραστηριότητα ήταν το κυνήγι για να εξασφαλίσει την τροφή του , παρότι τα μέσα που διέθετε ήταν πρωτόγονα όπως πέτρες , ξύλα και λοιπά αυτοσχέδια μέσα όπως παγίδες κτλ . Κατάφερνε να εξασφαλίσει την τροφή του χωρίς να διαταράσσει την ισορροπία της φύσης και

Πρέβεζα: Οδηγός Ι.Χ. τραυματίστηκε σε υπό κατασκευή οδό – Έπεσε σε αυλάκι

Εύλογα ερωτήματα προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, στο οποίο τραυματίστηκε οδηγός Ι.Χ., διερχόμενος στην υπό κατασκευή οδό 21ης Οκτωβρίου στην Πρέβεζα, όπου εκτελούνται έργα.
Όσον αφορά το συμβάν, οδηγός Ι.Χ. μπήκε στην 21ης Οκτωβρίου, πίσω από τον ΟΤΕ. Χωρίς να αντιληφθεί το

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia 2015 θα συμμετάσχει ο Δήμος Πάργας

Ο Δήμος Πάργας , στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας και των συστηματικών προσπαθειών για την ανάπτυξη του Τουρισμού και σε μια κοινή προσπάθεια φορέων, συλλόγων, επιχειρήσεων της περιοχής , θα συμμετάσχει στην 31 η Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA 2015 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στον Εκθεσιακό χώρο της HELEXPO από 12 έως 15 Νοεμβρίου.
Η ΔΕΘ-HELEXPO έχει προσκαλέσει και

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Εξαμελής οικογένεια στο Νοσοκομείο. Κινδύνευσαν από το υγραέριο θέρμανσης

Στην Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύονται από χθες το βράδυ,έξι μέλη μιας οικογένειας,από την περιοχή του Σταυρακίου.Όλοι τους,ένιωσαν συμπτώματα δύσπνοιας και ζάλης και αμέσως  στο ΕΚΑΒ Ιωαννίνων σήμανε συναγερμός,μιας και ήταν άμεση ανάγκη να μεταφερθούν στο νοσοκομείο μέσα σε λίγα λεπτά.Σύμφωνα με

Πρόγραμμα κατάρτισης για «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην παραγωγή και πώληση αρωματικών/ φαρμακευτικών φυτών»

Ο Δήμος Σουλίου σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων υλοποίει  πρόγραμμα κατάρτισης 25 ατόμων διάρκειας 260 ωρών με τίτλο:
«Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην παραγωγή και πώληση αρωματικών/ φαρμακευτικών φυτών».
Οι καταρτιζόμενοι δεν λαμβάνουν εκπαιδευτικό επίδομα παρά μόνο πιστοποίηση μετά το τέλος του προγράμματος.

Επειδή απαραίτητη προϋπόθεση για την

Συνελήφθη 33χρονος στο Βασιλικό Θεσπρωτίας

Συνελήφθη, σήμερα (04-11-2015) μετά τα μεσάνυχτα στο Βασιλικό Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο Θεσπρωτίας

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι 75χρονου ημεδαπού, στον Άγιο Νικόλαο Θεσπρωτίας. 
Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 21χρονου

Περιοδικό Step. Διαβάστε στο τεύχος Νοεμβρίου: ΓΣ Πρωτέας: Σταθερά ανοδική πορεία

Ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ιδρύθηκε το 1983 στην πόλη της Ηγουμενίτσας και οι αθλητικές του εγκαταστάσεις όπου καθημερινά γυμνάζονται 300 συνολικά αθλητές και αθλήτριες από 5 ετών έως και 25 ετών είναι το Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας . Το χρώμα της ομάδας είναι το κόκκινο. Από την αρχή της λειτουργίας του συλλόγου αυτοσκοπός δεν ήταν ο πρωταθλητισμός αλλά η άθληση των μελών του, η ευγενής άμιλλα και η απόκτηση αξιών και ιδανικών.
Σήμερα

Παρουσίαση του βιβλίου "Οι συνταγές της Αρβανίτισσας"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυκής - Ποταμιάς σας προσκαλεί το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 στην 1η παρουσίαση του βιβλίου "Οι συνταγές της Αρβανίτισσας" της Άννας Αθανασίου, στην Ποταμιά Θεσπρωτίας, στο Πολιτιστικό Κέντρο (παλιό Δημοτικό Σχολείο).

Θα μιλήσουν:

Καλημέρα


.