.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Τα ζευγάρια στο Κύπελλο

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο  στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας η κλήρωση του κυπέλλου, με τις  8 ομάδες που συμμετέχουν στην Γ’ φάση να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους.
Τα παιχνίδια που βγήκαν θα διεξαχθούν κατά πάσα πιθανότητα στις 23 Δεκεμβρίου και θα είναι μονά. Η σημερινή κλήρωση ανέδειξε ένα πολύ μεγάλο ζευγάρι καθώς ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Φιλιππιάδας.
Αναλυτικά τα ζευγάρια: 

Από τις 29 Νοεμβρίου ξεκινάει η 24η ετήσια έκθεση της Φλόγας

Από τις 29 Νοεμβρίου ξεκινάει η 24η ετήσια έκθεση χειροτεχνημάτων κατασκευών και παραδοσιακών προϊόντων στο Πνευματικό κέντρο Ηγουμενίτσας ΠΑΝΘΕΟΝ την οποία διοργανώνει η Φλόγα 
Λίγα Λόγια για την ΦΛΟΓΑ:
Η “Φλόγα” ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και

Παντομίμα για τα νήπια στην Παραμυθιά

Με πρωτοβουλία του 2ου Νηπιαγωγείου Παραμυθιάς και του Νηπιαγωγείου Καμινίων και την ουσιαστική συνδρομή του Δήμου Σουλίου (μεταφορά μαθητών και παραχώρηση αίθουσας), πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015, μια εκπληκτική παράσταση παντομίμας με εμψυχωτή τον κ. Φλώρο Γιώργο. Οι μαθητές των νηπιαγωγείων

Απίστευτο!!!- Βρήκε μπουκάλι με μήνυμα σε παραλία στην Πρέβεζα

Μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Αντωνίου από την Πρέβεζα.
Ενώ ψάρευε στην παραλία της Δροσιάς, αντίκρισε κάτι

O Βασίλης Ευθυμίου από το Καναλάκι, που έπαιζε στην Δόξα Γαρδικίου, που διαπρέπει με την φανέλα του ΠΑΟΚ

O Βασίλης Ευθυμίου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα ταλέντο που έκανε άλμα προς τις επαγγελματικές κατηγορίες. Γεννημένος στο Καναλάκι στις 17.03.1999, ξεκίνησε στις ακαδημίες του Φανάρι FC με προπονητές τους Δημήτρη Κασκάνη και Λουκά Γεωργάκη.
Από την αρχή φάνηκε το ταλέντο του και η αγάπη του για την στρογγυλή θεά έχοντας αρκετές συμμετοχές σε παιδικά πρωταθλήματα. Δεν άργησε όμως το όνομα του να ακούγεται και να συζητιέται στα ποδοσφαιρικά στέκια. Το καλοκαίρι του 2013 άφησε τη Δόξα Γαρδικίου  για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το αφιέρωμα του www.paokfc.gr  στον Βασίλη Ευθυμίου
Ο Βασίλης Ευθυμίου ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2013 από την Θεσπρωτία, ωστόσο αυτό δεν

Ψήφισμα του Δ Σ δήμου Ηγουμενίτσας για τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας στη συνεδρίασή του της 20ης Νοεμβρίου 2015 συζήτησε το θέμα που προέκυψε από το σταμάτημα της χρηματοδότησης του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας.
Η απόφαση σας αυτή αφορά το δικαίωμα στέγασης, άρα και λειτουργίας του Ε.Κ.Θ. αλλά και όλων των Εργατοϋπαλληλικών Σωματείων του νομού Θεσπρωτίας  που στεγάζονται σε αυτό.  Άλλωστε το θέμα της δύναμης των Σωματείων και λειτουργίας τους έχει να

Ψήφισμα του Δ Σ δήμου Ηγουμενίτσας για το ότι παραμένουν κλειστά τα Δημόσια Ι.Ε.Κ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας στη συνεδρίασή του της 20ης Νοεμβρίου 2015, διαπιστώνοντας ότι συνεχίζουν, ανεξήγητα, να παραμένουν κλειστά τα δημόσια ΙΕΚ, Αποφάσισε ομόφωνα
Να εκφράσει την ανησυχία του και να

Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών στον δήμο Ηγουμενίτσας

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας ενημερώνει τους πολίτες ότι την Πέμπτη 26-11-2015 από τις 8:30 π.μ. έως τις 14:30, θα διακοπεί την η υδροδότηση, λόγω συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, στις παρακάτω περιοχές:

IT'S TIME TO SLEEP NOW- Ταινία θρίλερ φτιαγμένη από τους μαθητές του 2ου ΓΕ.Λ Ηγουμενίτσας

Ταινία θρίλερ φτιαγμένη από τους μαθητές του 2ου ΓΕ.Λ Ηγουμενίτσας με θέμα το bullying στα πλαίσια του μαθήματος ''καλλιτεχνική παιδεία" το σχολικό έτος 2014-2015. H ταινία είναι κατάλληλη άνω των 13. Δείτε την ταινία:

Τα προϊόντα της Ηπείρου γοήτευσαν τους Σαουδάραβες

H Ήπειρος ταξίδεψε σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Σαουδικής Αραβίας και οι Σαουδάραβες είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα μοναδικό ταξίδι στην Ήπειρο της γεύσης.
Κι αυτό γιατί αυτή τη φορά, στο περίπτερο της Περιφέρειας, φιλοξενήθηκαν επιχειρήσεις της περιοχής οι οποίες παρουσίασαν τα προιόντα τους και έδωσαν την ευκαιρία να τα γευτούν και να τα απολαύσουν χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.
Τυροκομικά, ελιές, ακτινίδια, φρούτα και λαχανικά, ζυμαρικά, ψάρια, αρωματικά φυτά και βότανα, νερά κι αναψυκτικά, φτιαγμένα από επιχειρήσεις της Ηπείρου, προϊόντα που

Καλημέρα


.