.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Η ΘΕΑΤΟ ανεβάζει την παράσταση: Το διαμάντι και το κήτος ή ολόκληρος ο Μποστ σε 1 ώρα.

Η ΘΕΑΤΟ μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε την παράσταση: Το διαμάντι και το κήτος ή ολόκληρος ο Μποστ σε 1 ώρα. Θα δοθούν 2 παραστάσεις στο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά, στην Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 8.30. Η ομάδα ΘΕΑΤΟ μας λέει:

Θείος και ανιψιός έσπασαν στο ξύλο 60χρονο στη Μαζαριακιά

Δύο άντρες, θείος και ανιψιός, συνελήφθησαν εχτές το βράδυ στην Μηλοκοκιά Μαζαρακιάς Θεσπρωτίας, για τη πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών σε βάρος 60χρονου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο άντρες, θείος και ανιψιός, εντοπίστηκαν από τον 60χρονο, να

Μεγάλος αγώνας στο κύπελλο μεταξύ Δόξας Γαρδικίου και Θεσπρωτού

Την Τετάρτη το μεσημέρι στις 14,45 η Δόξα Γαρδικίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Γ΄Εθνική καθώς είναι στην 2η θέση του όμιλου του, τον Θεσπρωτό. Αναμένεται να

2 προσλήψεις στο ΝΠΔΔ "ΑΡΩΓΗ" του δήμου Σουλίου

Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΡΩΓΗ» ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ της ΣΟΧ 2/2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ για τη σύναψη
ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
για την υλοποίηση ευρωπαϊκού προγράμματος
«Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
  • Το Ν.Π.Δ.Δ. «Αρωγή» Δήμου Σουλίου ανακοινώνει την πλήρωση δύο (2) θέσεων για τις εξής ειδικότητες:

Καθήλωσε η αφήγηση της κακοποιημένης γυναίκας από την Πρέβεζα στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο κατά της βίας

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Πρέβεζας   συμμετείχε ενεργά στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων με θέμα: « Η αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στο επίκεντρο της Κεντρικής  Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Το Συμβουλευτικό είχε ενεργό ρόλο στην διεξαγωγή του Συνεδρίου, διότι ωφελούμενη του Κέντρου  άνοιξε το Συνέδριο με την μαρτυρία της.
Η αφήγηση της κακοποιημένης γυναίκας, καθήλωσε το κοινό καθώς

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία με προβολή της ταινίας "Η ζωή αλλιώς" που δημιουργήθηκε από τα παιδιά της ΣΤΟΡΓΗΣ

Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηγουμενίτσας. 
Πρώτη προβολή της

ΚΠΕ Φιλιατών: Σεμινάριο «Μουσεία-Περιβάλλον-Πολιτισμός»

              
 Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο με τίτλο: «Μουσεία-Περιβάλλον-Πολιτισμός» στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και η έναρξή του θα

Συνάντηση του Βασίλη Γιόγιακα με τον Πρόεδρο της Ο.Λ.ΗΓ Ανδρέα Νταή

Συνάντηση με τoν Βουλευτή Νομού Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλη Γιόγιακα πραγματοποίησε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.  κ. Ανδρέας Νταής.  Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος και κατά τη διάρκεια αυτής συζητήθηκαν

Διήμερο Εκδηλώσεων για τον Εθελοντισμό “Γίνε Και Συ Εθελοντής”

Πρόσκληση

Διήμερο Εκδηλώσεων για τον Εθελοντισμό
Γίνε Και Συ Εθελοντής

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού,
σας προσκαλούμε

Καλημέρα



Καλημέρα!

.