.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Θεατρική παράσταση από τα παιδιά των ΚΔΑΠ δήμου Σουλίου

Το τμήμα θεατρικής παιδείας των ΚΔΑΠ του δήμου Σουλίου θα παρουσιάσει αύριο το απόγευμα την παράσταση "Φρικαντέλα... η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα" του Ευγένιου Τριβιζά. Υπεύθυνος καθηγητής τμήματος ο Γιάννης Δημάκας.
Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο

Υποκλίθηκε και η Πλαταριά στο Προδρόμι

Για άλλη μια αγωνιστική το Προδρόμι έδειξε ότι είναι κυρίαρχο στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣ Θεσπρωτίας κερδίζοντας εκτός έδρας τον ΑΟ Πλαταριάς με 0-1.
Για την 12η  Αγωνιστική (20/12/2015) της Α2 Κατηγορίας είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα: 

Με μεγάλη επιτυχία η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΦΟΠ (Φωτό)

Πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΦΟΠ με μεγάλη επιτυχία. Ο πρόεδρος του ΦΟΠ, Νικόλαος Γώγος.  έκανε απολογισμό για την χρονιά που πέρασε ενώ η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση χαιρέτησε την εκδήλωση. Στην σκηνή βρέθηκαν οι καθηγητές και

Πεντάρα η Δόξα Γαρδικίου

ΦΩΤΌ αρχείου
Άνετα επικράτησε η Δόξα Γαρδικίου απέναντι στον Άρη Φιλιατών καθώς επιβλήθηκε με 5-0, στο τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής.  Έτσι η ομάδα του Γαρδικίου παραμένει μόνη δεύτερη στην βαθμολογία με 31 βαθμούς, την ώρα που ο πρωτοπόρος Αστέρας Παραποτάμου έχει 37  βαθμούς.

Η επόμενη αγωνιστική περιλαμβάνει τους εξής αγώνες:

Μεγάλη νίκη οι Αμαζόνες, 4-6 εκτός την ΑΟ Κέρκυρα

φωτό αρχείου
Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή οι Αμαζόνες 2008 Θεσπρωτίας έδειξαν ότι φέτος θα έχουν μια διαφορετική πορεία αφού πέτυχαν την δεύτερη εκτός έδρας νίκη με εντυπωσιακό σκορ καθώς επιβλήθηκαν της ΑΟ Κέρκυρας με 4-6 για το πρωτάθλημα γυναικών στην Γ΄Εθνική κατηγορία.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες

Σύλληψη για παράνομο τζόγο στην Πέρδικα Θεσπρωτίας

Συνελήφθησαν, σήμερα (20-12-2015) μετά τα μεσάνυχτα στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, πέντε άτομα, για παράνομο «τζόγο» εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ).
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν ένας 36χρονος, υπεύθυνος του καταστήματος και τέσσερα ακόμα άτομα, τρεις ημεδαποί ηλικίας 36, 56 και 34 ετών καθώς και ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για

Καλημέρα



.