.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Το περιοδικό Step σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα


Το 628 Τ.Π. Φιλιατών τα έψαλε στην δήμαρχο Σουλίου

Η Δήμαρχος Σουλίου υποδέχτηκε σήμερα Πέμπτη παραμονή Χριστουγέννων το 628 Τ.Π. Φιλιατών όπου έψαλλαν τα κάλαντα και

Πρέβεζα: Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από τους σπουδαστές του ΙΕΚ Πρέβεζας

Την δική τους ξεχωριστή  νότα έδωσαν στο  Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα οι σπουδάστριες   και οι σπουδαστές  των τμημάτων βρεφονηπιοκόμων, μαγείρων , αισθητικών και κομμωτικής του ΙΕΚ Πρέβεζας.
Με φαντασία, κέφι και δημιουργικότητα  και τα υλικά που τους 

Διασκέδαση και ποδόσφαιρο στην Παραμυθιά !!



Ηταν μια υπέροχη εκδρομή τριήμερη στην Παραμυθιά της Θεσπρωτίας που τα είχε όλα..ωραία και χαρούμενη παρέα 42 ψυχών στο πούλμαν εκδρομές διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης και φυσικά και ποδόσφαιρο..
Η ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΦΙΛΟΙ δεν είναι η πρώτη φορά που διοργανώνουν παρόμοιες εκδρομές ακόμη και στο εξωτερικό πηγαίνουν και η ομάδα αποτελείται κατα βάση από τους παλαίμαχους ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ενισχυμένοι όμως και από άλλες περιοχές οπως συνέβη πρόσφατα απο ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΟΡΙΝΘΟ και ΠΑΤΡΑ…ο πρόεδρος και ψυχή της ομάδας Ανδρέας Γραμματικός τα φροντίζει όλα από το κλείσιμο των αγώνων μέχρι και που

Μήνυμα του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Αγαπητές Συνδημότισσες και Συνδημότες
Η γέννηση του Σωτήρα γεννά σε όλους μας την ελπίδα αναβίωσης ενός καλύτερου κόσμου.
Το Φως των Χριστουγέννων μας κάνει να ξαναθυμηθούμε τη μαγεία της παιδικής μας αθωότητας, να πετάξουμε τις μάσκες και τα προσωπεία και να ανοίξουμε διάπλατα τις καρδιές μας. Η ανιδιοτελής προσφορά αγάπης και συμπαράστασης σε όλους όσους έχουν ανάγκη, όχι μόνον αυτές τις Άγιες Μέρες, αλλά και όλες τις ημέρες του χρόνου, είναι απαραίτητη.
Η Δημοτική Αρχή, μέσα από

Ευχές από την ομάδα Σούλι Παραμυθιάς

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς εύχεται ολόψυχα στην τεχνική ηγεσία των τμημάτων του, στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του συλλόγου, σε όλους τους συμπατριώτες μας Παραμυθιώτες και σε όλους ανεξαίρετα τους συνανθρώπους μας, καλές γιορτές, υγεία, ευημερία και ανάπτυξη για την νέα χρονιά.

Ιδιαίτερα δε για τον

Ευχές του βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα


Ευχές του βουλευτή Μάριου Κάτση


Καλημέρα



Καλημέρα!

.