.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι ο Θεσπρωτός διαιτητής Γιώργος Κομίνης

Το βάπτισμα του πυρός σε ευρωπαϊκό παιχνίδι θα πάρει τo ερχόμενο Σάββατο 26 Μαρτίου ο Γιώργος Κομίνης.
Ο Θεσπρωτός διαιτητής που έγινε διεθνής μετά από πέντε συναπτά έτη παρουσία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, θα διευθύνει τον επίσημο αγώνα μεταξύ
των Εθνικών ομάδων Δανίας και Γαλλίας κάτω των 19 ετών στο πλαίσιο του 7ου Ομίλου της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης που διεξάγεται στο Βελιγράδι.
Προτού πάρει το βάπτισμα του πυρός, ο Κομίνης θα πάρει μια πρώτη γεύση από ευρωπαϊκό παιχνίδι αύριο Πέμπτη, καθώς θα είναι τέταρτος διαιτητής στο παιχνίδι Σερβίας-Δανίας για την ίδια διοργάνωση.
Τέλος, την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου θα διευθύνει τον αγώνα Δανία-Μαυροβούνιο για την ίδια διοργάνωση.
Συναντήσαμε τον Ηγουμενιτσιώτη διαιτητή λίγο προτού αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Σερβίας και ο ίδιος ήταν ευδιάθετος, χαλαρός και ήρεμος δηλώνοντας ανυπόμονος και πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του.
Ο Θεσπρωτικός Παλμός εύχεται ολόψυχα στον κ.Κομίνη καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

πηγη http://www.thesprotikospalmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.