.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Πάργα: Ημερίδα ενημέρωσης για την νέα νομοθεσία για τουριστικά καταλύματα και το νέο ΕΣΠΑ (ΦΩΤΟ)

Μια σημαντική ημερίδα έγινε χθες το βράδυ στην Πάργα, στο πνευματικό κέντρο. Την εκδήλωση την διοργάνωσε η Ξενοδοχειακή Ένωση Πάργας σε συνεργασία με την TÜV HELLAS και την εταιρία μελετών και επενδύσεων eikos. 
Ο πρόεδρος της Ξενοδοχειακής Ένωσης Δημήτρης Δημάκος έκανε μια γενική παρουσίαση των θεμάτων της ημερίδας τονίζοντας την σημαντικότητα της καθώς η νέα νομοθεσία προβλέπει νέο έλεγχο για τα κριτήρια κατάταξης των τουριστικών καταλυμάτων σε αστέρια και κλειδιά και η διαδικασία είναι υποχρεωτική για όλα τα καταλύματα, νέα και παλιά.
Στην συνέχεια ο Βασίλης Συντώσης από την εταιρία TÜV HELLAS, μια εταιρία - φορέα ελέγχου εξήγησε όλες τις πτυχές της νέας νομοθεσίας με παραδείγματα ενώ απάντησε και σε απορίες των ακροατών- επαγγελματιών.
Ο Κωνσταντίνος Δάλλας από την  εταιρία
μελετών και επενδύσεων eikos παρουσίασε τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που ήδη "τρέχουν" απαντώντας και αυτός στις απορίες των επαγγελματιών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.