.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ιερόσυλοι παραβίασαν εκκλησία και έκλεψαν κειμείλια

Σήμερα (12-01-2016) το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου  κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στο Ορεινό Ιωαννίνων.
Ειδικότερα, τα ξημερώματα της 10/01/2016, άγνωστοι δράστες παραβίασαν

Θύμα ληστείας οδηγός από την Παραμυθιά


Οδηγός από την Παραμυθιά κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας με την μέθοδο της απασχόλησης. Συγκεκριμένα στον επαρχιακό δρόμο Παραμυθιάς - Ελευθεροχωρίου, ένα ζευγάρι με παιδί της έκανε ωτοστόπ. Στην συνέχεια με

Έφυγε ο δημοσιογράφος και εκδότης Αλέξης Αναστασίου

Ο "Αλεξηκέραυνος" σίγησε! 
Σε ηλικία 69 ετών έφυγε από την ζωή χθες το βράδυ ο εκδότης και δημοσιογράφος Αλέξης Αναστασίου. Ο “Αλεξηκέραυνος” –όπως υπέγραφε τη στήλη του- για περισσότερο από 25 χρόνια υπήρξε εκδότης των εφημερίδων ΤΙΤΑΝΗ και ΤΟΛΜΗ, καθώς και ιδιοκτήτης του ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, του ιστότοπου   thespro.gr και του τηλεοπτικού σταθμού TVA παλαιότερα.
Ο Αλέξης Αναστασίου έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην δημοσιογραφία της Θεσπρωτίας και όσοι τον γνώριζαν μιλάν για την αγωνιστικότητα του και την μαχητικότητα του.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στις 14:30 της Τρίτης, από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Γραικοχωρίου.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του


.