.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Δωρεάν διανομή ακτινιδίων την Πέμπτη στα σχολεία του Καναλακίου και Πάργας

Η Περιφέρεια Ηπείρου-Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης του προγράμματος ΤΕΒΑ, με την συνεργασία των Δήμων, θα διανείμει συνολικά 11.500 κιλά ακτινιδίων στους μαθητές των σχολείων του Νομού.
Συγκεκριμένα, την

Άνετα ο Παραπόταμος, στην παράταση το Σούλι Παραμυθιάς για τους 4 του κυπέλλου

φωτό αρχείου
Ο Θύαμις Καστρίου ήταν η π΄ρωτη ομάδα που είχε προκριθεί στους 4 του κυπέλλου αποκλείοντας τον Θεσπρωτό. Σήμερα τον ακολούθησαν το Σούλι Παραμυθιάς που κέρδισε στην παράταση την Σελεύκεια, ο ΠΑΣ Λαδοχωρίου που πέρασε από τον Άρη Πέρδικας και ο Αστέρας Παραπόταμου που είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Θύελλα Γκρίκας- Ψάκας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για άδειες πλανόδιου Εμπορίου στην Θεσπρωτία

Οι ενδιαφερόμενοι για χορήγηση άδειας υπαίθριου εμπορίου, σύμφωνα με τον Ν.4264/14 “Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος και άλλες διατάξεις” μπορούν να προσέλθουν στην Υπηρεσία μας (Π.Τσαλδάρη 18) από την Δευτέρα 11/01/2016 έως και Δευτέρα
29-02-2016 για την κατάθεση της αίτησης (παρέχεται από την υπηρεσία μας), για χορήγηση άδειας Πλανόδιου Εμπορίου για την Π.Ε. Θεσπρωτίας.  Ο ανώτατος αριθμός των εν λόγω αδειών ανέρχεται στις τριάντα έξι (36).
Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να προσκομίζονται και τα παρακάτω δικαιολογητικά :

.