.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Ρήμαξαν δυο χωριά σε δύο μέρες αλλά τους πρόδωσε η δίψα!

Δύο χωριά ρήμαξαν μέσα σε δύο ημέρες, δύο νεαροί από την Αλβανία.
Μέχρι τώρα έχουν μετρηθεί επτά κλοπές σε σπίτια και μία σε καφενείο στους οικισμούς Παλαιοχωρίου και Γολά Φιλιατών. Το καφενείο μάλιστα το διέρρηξαν εις διπλούν!
Οι δύο δράστες, 28 και 24 ετών, είχαν βρει καταφύγιο σε ένα από τα σπίτια της περιοχής, όπου οι ιδιοκτήτες του απουσίαζαν. Αν η δίψα δεν τους είχε υποχρεώσει να εξέλθουν στη διάρκεια της μέρας και να γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονες μάλλον θα συνέχιζαν το έργο τους.
Οι λιγοστοί κάτοικοι των χωριών ήταν ούτως ή άλλως αναστατωμένοι από τις διαρρήξεις που γίνονταν αντιληπτές η μία μετά την άλλη το τελευταίο διήμερο.
Οι δράστες ήταν ιδιαίτερα επιλεκτικοί, καθώς αναζητούσαν χρήματα και χρυσαφικά, χωρίς να τους ενδιαφέρουν άλλα αντικείμενα.
Σε σπίτι, στον συνοικισμό Αγίου Δονάτου (Βίλια) είχαν βρει καταφύγιο και φαίνεται πως εκεί επέστρεφαν μετά από κάθε διάρρηξη.
Μάλιστα είχαν μεταφέρει τρόφιμα, κυρίως κατεψυγμένα είδη και

Πρέβεζα: Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, σήμερα (04-02-2016) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο σπίτι του 55χρονου, βρέθηκαν και

Νέκρωσε η Πάργα, κέρασαν καφέ στην προβλήτα

Εικόνα νεκρής πόλης είχε από το πρωί η πανέμορφη Πάργα. Το σύνολο σχεδόν των καταστημάτων κατέβασε ρολά.
Ήταν μέρα απεργίας ενάντια στις μεγάλες ανατροπές του φέρνει το ασφαλιστικό.
Κλειστά έμειναν κι όλα τα καφέ της πόλης.
Με πρωτοβουλία του τοπικού σωματείου, στην προβλήτα της Πάργας, μεταφέρθηκαν αυτόματες μηχανές και οι καφέδες κεράστηκαν στους

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πρωτοφανής η συμμετοχή των απεργών για τα τοπικά δεδομένα

Ολόκληρη η Ελλάδα ξεσηκώθηκε, με αφορμή την 24ωρη απεργία η οποία είχε προκηρυχθεί για σήμερα Πέμπτη 4/2.


Έτσι, και στην πόλη της Πρέβεζας, πρωτοφανής ήταν η συμμετοχή των απεργών για τα τοπικά δεδομένα. 

Συγκεκριμένα, με τρία σημεία συνάντησης, στο φόρο , στα παλιά Κτελ και στον ΟΤΕ, οι απεργοί – διαδηλωτές, αφού

Προσοχή: Νέο κακόβουλο λογισμικό απειλεί τους υπολογιστές

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για την εμφάνιση κακόβουλου λογισμικού,  τύπου «Δούρειος Ίππος» (Trojan)
Το κακόβουλο αυτό λογισμικό  υποκλέπτει πληροφορίες χρηστών (usernames, mails, passwords), λαμβάνει στιγμιαίες εκτυπώσεις της οθόνης (printscreens), αποκτά πρόσβαση στην κάμερα, κατεβάζει και εκτελεί αρχεία, ενημερώνει την παραμετροποίηση του και «σιωπηλά» προωθεί σε απομακρυσμένο διακομιστή - εξυπηρετητή τις πληροφορίες, που έχουν συλλεχθεί
Διαδίδεται μέσω μολυσμένων και ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για να εκτελεστεί πρέπει στον ηλεκτρονικό υπολογιστή να είναι ήδη εγκατεστημένο το πρόγραμμα «Java Runtime Environment»
Παρακαλούνται οι πολίτες – χρήστες του διαδικτύου προκειμένου να αποφύγουν την προσβολή των υπολογιστών  τους από το κακόβουλο λογισμικό, να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες - χρήστες του Διαδικτύου για

Έρημη πόλη η Παραμυθιά

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του εμπορικού συλλόγου τα καταστήματα στην Παραμυθιά είναι σχεδόν όλα κλειστά  και ελάχιστοι άνθρωποι κυκλοφορούν στην πόλη. Τα μόνα που λειτουργούν είναι

.